Σάββατο, Απρίλιος 20, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 20:49

Συνδετήρες, λάστιχα και καρφίτσες μπλόκαραν τα ΑΤΜ της Πειραιώς στη Βέροια

Σε κακή χρήση των ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στη Βέροια οφείλονται τα προβλήματα στις συναλλαγές με τους πολίτες τα Σαββατοκύριακα, όπως συνέβη και το προηγούμενο.

Από τραπεζικούς κύκλους πληροφορηθήκαμε ότι για άλλη μια φορά στο ΑΤΜ του καταστήματος της οδού Παύλου Μελά, στη υποδοχή της εισόδου χρημάτων υπήρχε συνδετήρας ο οποίος μπλόκαρε την λειτουργία του. Έτσι οι συναλλαγές επιβάρυναν τα άλλα δύο ΑΤΜ της πόλης και συγκεκριμένα αυτά των οδών Πιερίων και Μητροπόλεως, από τα οποία εξαντλήθηκαν τα επιτρεπόμενα διαθέσιμα χρήματα.

Όπως μας είπαν, τα ΑΤΜ εφοδιάζονται τα Σαββατοκύριακα με τα επιτρεπόμενα ανώτατα ποσά. Ωστόσο λίγες είναι οι περιπτώσεις να έχουν εξαντληθεί τα χρήματα και από τα τρία ΑΤΜ. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν υπάρξει πρόβλημα βλάβης καθώς αποτελεί συχνό φαινόμενο στους μηχανισμούς των ΑΤΜ να βρίσκονται συνδετήρες, καρφίτσες, λάστιχα και χαρτάκια με τα χρήματα που κατατίθενται στις υποδοχές, καθώς επίσης και κάρτες σπασμένες ή κομμένες που θα έπρεπε να είχαν αντικατασταθεί.