Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 21:27

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία δύο δράσεις του Εργατικού Κέντρου Βέροιας

Από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας και το Περιφερειακό ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, έγιναν γνωστά τα εξής:

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις που διοργάνωσαν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. και πραγματοποιήθηκαν στους χώρους του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βέροιας.

Συγκεκριμένα, η πρώτη δράση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη15 Νοεμβρίου 2023και αφορούσε Νομική Πληροφόρηση σε θέματα Εργατικού Δικαίου και Δικαίου Κοινωνικοασφαλιστικού Συστήματος, όπουέγκριτοι νομικοί συνεργάτες του ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε. με προγραμματισμένα ραντεβού,  απάντησαν σε προσωπικά ερωτήματα που έθεσαν μέσω της διαδικασίας, 60 περίπου άτομα.

Στη δεύτερη εκδήλωση– εργαστήριο που υλοποιήθηκε την ίδια μέρα,οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για «Σύγχρονα ζητήματα εργασιακών σχέσεων - Χρόνος Εργασίας - Εργάνη και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας»όπου τέθηκαν και απαντήθηκαν σχετικά ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Οι παραπάνω υπηρεσίες του εργαστηρίου και της διαζώσης ενημέρωσης ήταν ΔΩΡΕΑΝ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις δύο εκδηλώσεις, για την εμπιστοσύνη και συνέπεια που επέδειξαν. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και των ερωτημάτων που κατατέθηκαν, η Δράση προβλέπεται να επαναληφθεί και στο μέλλον.