Παρασκευή, Δεκέμβριος 08, 2023
Follow Us
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 07:27

Αγιασμός από τον Μητροπολίτη Βέροιας στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ναούσης

Το μεσημέρι της Πέμπτης, 16ης Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέβη στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ναούσης και τέλεσε Αγιασμό για την επανέναρξη λειτουργίας της σχολής, παρουσία τοπικών πολιτικών αρχών και στελεχών της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στον Αγιασμό παρευρέθηκε ο προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Αρχιμ. Αλέξιος Κουρτέσης, ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας Υποστράτηγος Χαράλαμπος Καλόγηρος, ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνος Βλάχος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Γεώργιος Τζήμας, ο αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Υποδιευθυντής Βάιος Γούναρης, η Διευθύντρια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Σοφία Γαϊτανίδου,  ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ναούσης Ορδουλίδης Περικλής και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας, Υπαστυνόμος Β΄ Απόστολος Μούρτης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων προσέφερε στον διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ναούσης Αστυνόμο Α’ Βασίλειο Κεφτέ μία Ιερά Εικόνα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, ενώ σε όλους τους σπουδαστές προσέφερε το νέο εγκόλπιο ημερολόγιο της Ιεράς μας Μητροπόλεως για το 2024, το οποίο είναι αφιερωμένο στον νέο Άγιο της Εκκλησίας μας και πνευματικό πατέρα του Ποιμενάρχου μας, Όσιο Γεράσιμο τον Υμνογράφο – Μικραγιαννανίτη.