Σάββατο, Οκτώβριος 19, 2024
Follow Us
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 19:47

Εντυπωσίασε το περίπτερο του Δήμου Βέροιας στην έκθεση "Filoxenia 2023" (φωτό)

Με μεγάλη επιτυχία, ο Δήμος Βέροιας, συμμετείχει για μια ακόμη χρονιά στην έκθεση «Filoxenia 2023» της ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη που άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή.
Με ένα ενημερωμένο και ελκυστικό, για τους επισκέπτες της έκθεσης, περίπτερο αναδεικνύονταν η ιστορία και ο πολιτισμός, η γαστρονομία και οι μοναδικές φυσικές ομορφιές μέσα από τις εκδηλώσεις πουέγιναν, αλλά και από τις ενημερώσεις που γινόντουσαν από τα στελέχη της Αντιδημαρχίας Τουρισμού. Παράλληλα προβλήθηκαν και οι σημαντικές επιχειρήσεις και τοπικά προϊόντα που λειτουργούν στον Δήμο Βέροιας και συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη του τόπου.

Το Σάββατο το απόγευμα έγινε ένα εντυπωσιακό γαστρονομικό event με τον γνωστό Θεσσαλονικιό σεφ Γιώργο Παλησίδη να ετοιμάζει εδέσματα απο μοσχαρίσιο κρέας, πέστροφα, σάλτσα πιπεριάς Αγίου Γεωργίου και γαλικού τύπου μπρουσκέτα, και παράλληλα ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας πρόσφερε το ξακουστό παραδοσιακό γλυκό της Βέροιας, το ρεβανί. Εδέσματα που απόλαυσαν περισσότεροι από 600 επισκέπτες. Σήμερα πριν το μεσημέρι ο Σύλλογος Αγίου Γεωργίου πρόσφερε τα ποντιακά πισία με μαρμελάδα πιπεριάς, ένα νέο τοπικό προϊόν της περιοχής μας.

Το περίπτερο της Βέροιας επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Διακυβέρνησης Καλλίστρατος Γρηγοριάδης και ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Τσιλογιάννης.