Σάββατο, Οκτώβριος 19, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 22:10

Παρεμβάσεις της Τροχαίας Βέροιας για να λυθούν σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας

Τα κακώς κείμενα στην πόλη της Βέροιας προσπαθεί να διορθώσει ο νέος Διοικητής της Τροχαίας Βέροιας Αστυνόμος Α Θωμάς Νιώπας. Όπως είδαμε σε διάφορα καίρια σημεία (κυρίως γωνίες οδών) τοποθετήθηκαν οι λεγόμενες νερομπαριέρες με το λογότυπο "POLICE", για  διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημερώθηκαν οι επιχειρήσεις courier, ο  Εμπορικός Σύλλογος και τα καταστήματα εστίασης, ώστε οι δικυκλιστές courier να μην εισέρχονται στους πεζόδρομους του κέντρου και γενικότερα να προσέχουν την οδηγική τους συμπεριφορά (ταχύτητα, χρήση κινητού, κίνηση σε μονόδρομους, πεζοδρόμια κλπ). Υπόψη, ότι έχει δοθεί από τον Δήμο μία άδεια διέλευσης ανά επιχείριση courier για αυτοκίνητο. Μάλιστα για την τήρηση αυτών των οδηγιών, θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι από την Τροχαία.

Οι ίδιες πληροφορίοες αναφέρουν ότι ενημερώθηκε η Ομοσπονδία των επαγγελματιών και βιοτεχνών, ώστε οι επαγγελματίες οδηγοί (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ξυλουργοί κλπ) να μην σταθμεύουν στις θέσεις φορτοεκφόρτωσης, διότι εκεί πραγματοποιούνται ολιγόλεπτες φορτοεκφορτώσεις προϊόντων και όχι στάθμευση των επαγγελματικών οχημάτων με τις ώρες. Επίσης, διευκρινίζεται ότι, στις πινακίδες που δεν αναγράφεται ωράριο η απαγόρευση ισχύει όλο το 24ωρο.