Παρασκευή, Οκτώβριος 18, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 14:52

Αλέξανδρος Τσακιρίδης: Η "Νέα Εποχή ΑλλάΖΟΥΜΕ" θα είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους του Δήμου Βέροιας

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλες και όλους όσους με στήριξαν, με εμπιστεύτηκαν και το έδειξαν με την ψήφο τους. Οι πολίτες του δήμου Βέροιας έκαναν την επιλογή τους και θέλω προσωπικά να συγχαρώ τον Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης για την νίκη του.
Εμείς προσπαθήσαμε, με γνώμονα την αγάπη για το σύνολο του δήμου να αλλάξουμε τα πεπραγμένα αλλά δεν μπορέσαμε να πείσουμε ότι είμαστε η καλύτερη επιλογή.
Σε αυτό το ταξίδι των τελευταίων μηνών κέρδισα πολλά και το σημαντικότερο είναι πως βρέθηκα με αξιόλογους ανθρώπους που μπορώ πλέον να τους θεωρώ φίλους μου και είμαι πεπεισμένος ότι και αυτοί με θεωρούν το ίδιο.
Δώσαμε όλες και όλοι έναν έντιμο αγώνα και θα είμαι δίπλα στην Δημοτική ομάδα που δημιουργήθηκε ότι κι αν χρειαστεί.
Μαζευτηκαμε μέσα σε ένα διάστημα 8 περίπου μηνών μια ομάδα ανθρώπων με διαφορετικές ιδεολογίες αλλά με το ίδιο όραμα για τον τόπο που αγαπάμε και καταφέραμε να γίνουμε μια καλή παρέα.
Για το τέλος άφησα το πιο σημαντικό για εμένα.
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον επικεφαλής αυτού του συνδυασμού, τον φίλο μου Θεόφιλος Κορωνάς. Τον ευχαριστώ που μου έκανε την τιμή να με επιλέξει να είμαι μέλος αυτής της ομάδας και να του επαναλάβω αυτό που του είπα από την πρώτη στιγμή που δώσαμε τα χέρια μας, ότι θα είμαι δίπλα του πάντα σαν πιστός στρατιώτης.
Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ δημιουργήθηκε τώρα και όπως ήδη αποφασίσαμε δεν θα σταματήσει εδώ. Θα είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους του δήμου και θα παλεύει για το καλό του "σπιτιού" μας.

Αλέξανδρος Τσακιρίδης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.