Κυριακή, Σεπτέμβριος 08, 2024
Follow Us
Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 21:23

Στην παράταξη Βοργιαζίδη προσχώρησε ο Γιώργος Μιχαηλίδης / Δήλωση του Παύλου Παυλίδη

Στον «φυσικό» του αυτοδιοικητικό χώρο επέστρεψε ο Γιώργος Μιχαηλίδης. Μετά από δύο θητείες, την πρώτη με τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη και την δεύτερη με τον Παύλο Παυλίδη, αποφάσισε να συμπαραταχθεί με την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη.

Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, όταν επί δημαρχίας Χαρούλας Ουσουλτσόγλου ανήκαν στην ίδια δημοτική παράταξη και μάλιστα κατείχαν τις θέσεις των Αντιδημάρχων κ.λ.π.

Η γνωστοποίηση της προσχώρησης του Γιώργου Μιχαηλίδη από την δημοτική παράταξη «Συνδημότες» του Παύλου Παυλίδη, στην παράταξη «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη, σχολιάστηκε από τον κ. Παυλίδη με την παρακάτω δήλωση:

Μετά από την δημόσια ανακοίνωση  του αγαπητού φίλου και συνοδοιπόρου μέχρι τώρα Δημοτικού Συμβούλου με την παράταξη μας "ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ" του Γιώργου Μιχαηλίδη, ότι θα συμμετάσχει με άλλη δημοτική παράταξη στις επόμενες εκλογές, θέλουμε να δηλώσουμε ότι  τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και την άψογη συνεργασία του μέχρι τώρα.

Αυτονόητο θεωρούμε ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί πλέον.

Κι εκλαμβάνουμε την κίνηση του ως συνέπεια κομματικών επιλογών και συμπεριφορών στελεχών πολιτικού χώρου που δεν αντιλαμβάνονται την πολιτική της διεύρυνσης.

Παύλος Παυλίδης  

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης 

"Συνδημότες"