Σάββατο, Ιούλιος 27, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 12:39

Διέρρηξαν το "ΜΑΖΙ" market στη Βέροια. Υπόθεση δολιοφθοράς, αφού δεν έκλεψαν χρήματα και προϊόντα.

Δολιοφθορά μεγάλου κόστους προκάλεσαν άγνωστοί σήμερα Τετάρτη τα ξημερώματα, στο γνωστό σούπερ μάρκετ «ΜΑΖΙ» στη Βέροια.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περί της 2 μετά τα μεσάνυκτα οι δράστες έκοψαν την παροχή ρεύματος και μετά από δύο ώρες που έπαψαν να λειτουργούν οι μπαταρίες του καμερών και του συναγερμού, μπήκαν πεζή εντός του οικοπέδου. Αρχικά προσπάθησαν να βάλουν σε κίνηση το κλαρκ της εταιρίας, αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι μπόρεσαν και έβαλαν μπρος το φορτηγό της εταιρίας και με αυτό γκρέμισαν την μεγάλη γκαραζόπορτα της εισόδου του σούπερ μάρκετ.

Όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης του «ΜΑΖΙ market» κ. Κυριάκος Χατζημασούρας, οι δράστες δεν πήραν κάποια χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο και στο συρτάρι, παρά μόνο μερικά κέρματα. Επίσης δεν έκλεψαν ούτε κάποια προϊόντα και ιδιαίτερα λάδια και οινοπνευματώδη ποτά που έχουν μεγάλη αξία και είναι πολύ εμπορεύσιμα. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι οι δράστες δεν είχαν σκοπό να κλέψουν χρήματα και προϊόντα, αλλά να κάνουν μόνο δολιοφθορά.

Όπως μας είπε ο κ. Χατζημασούρας, «είναι ανεξήγητο αυτό που έγινε. Ήρθαν να κάνουν ζημιά από φθόνο, ενώ εγώ δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με τον οποιοδήποτε συνάνθρωπό μας».

Η υπόθεση επιλήφθηκε και ερευνά την υπόθεση.