Σάββατο, Σεπτέμβριος 07, 2024
Follow Us
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 19:27

Μεγάλη επισκεψιμότητα στη Νάουσα και στη Βέροια. Ουρές για το ρεβανί!!!

Ξεκίνησαν για τα καλά οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Ημαθία, με επίκεντρο τη Νάουσα. Παράλληλα η (προ)καλοκαιρινή ημέρα που επικράτησε, έδωσε την δυνατότητα σε πολλούς πολίτες εκτός Ημαθίας να επισκεφθούν τη Νάουσα και τη Βέροια. Είτε για τις εκδηλώσεις της αποκριάς, είτε για τα χιονοδρομικά κέντρα του Βερμίου, είτε για τους αρχαιολογικούς χώρους με πρώτη επιλογή το νέο Μουσείο των Αιγών στη Βεργίνα.

Στη Νάουσα οι δρόμοι κατακλύστηκαν από κόσμο που ακολουθούσαν το μπουλούκι με τις Μπούλες και τους Γενίτσαρους, ενώ στη Βέροια το πάρκινγκ λεωφορείων στην Ελιά ήταν γεμάτο από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες. Βέβαια οι περισσότεροι που επισκέφθηκαν την Ημαθία ήταν με τα ΙΧ αυτοκίνητά τους.

Χαρακτηριστική εικόνα της μεγάλης επισκεψιμότητας που παρουσιάστηκε σήμερα στη Βέροια, δεν ήταν απαραίτητα το πάρκινγκ στην Ελιά που ήταν γεμάτο με λεωφορεία. Εκείνο που κατέδειξε την μεγάλη προσέλευση επισκεπτών από εκτός Ημαθίας μέρη, ήταν η συνεχής και μεγάλη ουρά που ήταν σχηματισμένη στο κατάστημα "Χοχλιούρος" με το περιβόητο ρεβανί.

Δεν ήταν δυνατόν επισκέπτες της Βέροιας να μην προμηθευτούν το "εθνικό" της προϊόν, το ρεβανί της.  

Φωτό: naoussanews.gr