Δευτέρα, Ιούνιος 17, 2024
Follow Us
Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 20:41

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου με την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών-Προγραμματισμού Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου συναντήθηκε στο γραφείο της, την Τρίτη 13 Ιουνίου 2023, με την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Προγραμματισμού, Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής κι Αναπληρώτρια Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Η κ. Αθανασιάδου υπήρξε Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας το διάστημα από το φθινόπωρο του 2016 έως τον Αύγουστο του 2019, οπότε κι αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια δυνατή σχέση φιλίας και συνεργασίας που συνεχίζεται και στην οποία αναφέρθηκαν κι οι δύο κυρίες κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε.

Η Δήμαρχος αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία της με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή. Στη συνέχεια ενημέρωσε την κ. Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Προγραμματισμού για θέματα του Δήμου και κυρίως για τα αγροτικά ζητήματα της περιοχής περιγράφοντας τη δεινή θέση και την απόλυτη καταστροφή των καλλιεργειών των αγροτών μας. Τόνισε  την αναγκαιότητα της άμεσης κι αποτελεσματικής παρέμβασης της πολιτείας, όπως παρουσιάστηκε, αναλύθηκε και προέκυψε ως συμπέρασμα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο στην Έδεσσα, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας και με τη συμμετοχή του Προέδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου, Δημάρχων, υποψηφίων Βουλευτών, εκπροσώπων φορέων και υπηρεσιακών παραγόντων.

Η συζήτησε επικεντρώθηκε επίσης στα θέματα υγείας και στην αναγκαιότητα αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών από τα Νοσοκομεία του Νομού.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι συνεργάτες της Δημάρχου: Θεμιστοκλής Κρητίδης, Γιώργος Σταματέλλος, Βασίλης Τσαπτσάπης, Αθανάσιος Γίτσας, Στέλιος Σουρουτζίδης, Χαράλαμπος Γεραντίδης, κι  ο επιστημονικός συνεργάτης της Αντιπεριφερειάρχη, Γιάννης Τσίκος. 

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης η Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε για την υποδοχή και η Δήμαρχος για την επίσκεψη προσφέροντας τοπικά αγροτικά προϊόντα.