Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2024
Follow Us
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 12:08

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 5ο Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες του 5ου Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα, που διοργανώνεται στις 26, 27 & 28 Μαΐου 2023 στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας για 5ηχρονιά.

Παράλληλα, πραγματοποιείται στον ίδιο χώρο η κλαδική έκθεση 8ο Φεστιβάλ ελαιόλαδου και ελιάς και Πανελλήνιο συνέδριο με θέμα «Η επόμενη μέρα στον ελαιοκομικό τομέα της Ελλάδας», ενώ θα πραγματοποιηθεί και ο 6ος Διαγωνισμός Ελληνικών Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιόλαδων και ο 5ος Διαγωνισμός Επιτραπέζιας Ελιάς.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ πραγματοποιείται στον ίδιο χώρο «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας «Κερνάμε Ελλάδα» και η «Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση» Δυτικής Ελλάδος παρουσιάζοντας νέες καινοτομίες στον αγροτικό τομέα με αγροτικό εξοπλισμό για την ελιά, καθώς και προϊόντα, υπηρεσίες και γαστρονομία βασισμένη στο ελαιόλαδο. Παράλληλα, σε δυο  κεντρικές αίθουσες, θα οργανωθούν το Local Agenda Olive Oil Forum και το Olive Oil Gastronomy Forum.

Το Φεστιβάλ θα το επισκεφθούν τόσο εξειδικευμένο εμπορικό κοινό όσο και χιλιάδες καταναλωτές και φίλοι της γεύσης, καθώς έχει πλέον καταστεί σημαντικότατος θεσμός στον τομέα των πιστοποιημένων ελληνικών προϊόντων ενώ η συμμετοχή έχει ξεπεράσει τους 50.000 επισκέπτες τα τελευταία 4 χρόνια. Ο εκθεσιακός χώρος καλύπτει 3.000 τετραγωνικά μέτρα ενώ πάνω από 500 εκθέτες έχουν συμμετάσχει.

Για περισσότερες πληροφορίες και τη συμμετοχή σας στο φεστιβάλ μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της διοργάνωσης κα Ψαχούλια Ειρήνη στα τηλέφωνα:2103610265, 2103622205 και 6981313209 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και www.kernamellada.gr | www.greekoliveoilfestival.gr.