Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 20:47

Βραβεύτηκε ο Παναγιώτης Χαρέλας για την προσφορά των συνοριοφυλάκων

Ο Βεροιώτης Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας τιμήθηκε σε μια λαμπρή τελετή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών που έγινε στο Κένβτρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου απονεμήθηκαν τα βραβεία Βιώσιμης Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας. Στην κατηγορία ειδικών βραβεύσεων επιλέχθηκε και η Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων, δια του προέδρου της Παναγιώτη Χαρέλα.

Ο Βεροιώτης συνοριοφύλακας με ανάρτησή του στο διαδίκτρυο δή΄λωσε για την βράβευση:

"Ιδιαιτερη τιμή για μένα και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων, η επιλογή του ΕΕΑ να μας τιμήσει για την προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο για την φύλαξη των συνόρων και τη διαχείριση του μεταναστευτικού.

Για εμάς, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων, όλα αυτά τα χρόνια, μέλημά μας ήταν και είναι η επαφή και η επικοινωνία με την ελληνική κοινωνία. Ο αγώνας που δίνουμε σε κάθε σύνορο, σε κάθε περιοχή της ελληνικής επικράτειας είναι πλέον γνωστός. Η ελληνική κοινωνία συστρατεύεται μαζί μας και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε. Το αποδείξαμε σε κάθε κρίση και σε κάθε απειλή, με την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από τους γείτονες πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ευχαριστώ την διοίκηση του ΕΕΑ για αυτή την απονομή και την αναγνώριση της προσπάθειάς μας από τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας μας. Η έμπρακτη υποστήριξη τους μας δυναμώνει να συνεχίσουμε!!!!".