Τρίτη, Μαϊος 19, 2026
Follow Us
Δευτέρα, 18 Μαϊος 2026 15:49

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η Ημερίδα Βετεράνων Αθλητών Στίβου του ΣΕΒΑΣ Νάουσας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαΐου 2026, στο Δ.Α.Κ. Νάουσας, η 3η Ημερίδα Βετεράνων Αθλητών Στίβου, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νάουσας, υπό την αιγίδα της ΟΕΒΑΣ.

Στην ημερίδα παρέστη η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού κα Χριστίνα Ράλλη, εκφράζοντας τη στήριξη του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας σε δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό, τη διά βίου άσκηση και την ενεργό συμμετοχή των πολιτών.

Η φετινή διοργάνωση εντάχθηκε στο ευρύτερο πλαίσιο των αθλητικών δράσεων που συνδέονται με τον 22ο Δρόμο Θυσίας του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της 204ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της Νάουσας, αναδεικνύοντας για ακόμη μία χρονιά τη διαχρονική σχέση της πόλης με τον αθλητισμό, τη μνήμη και την ιστορική της ταυτότητα.

Στην ημερίδα συμμετείχαν βετεράνοι αθλητές και αθλήτριες στίβου, μέλη συλλόγων βετεράνων, καθώς και ανεξάρτητοι αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε αγωνίσματα δρόμων, αλμάτων και ρίψεων.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλάμβανε για άνδρες και γυναίκες τα αγωνίσματα των 100 μ., 400 μ., 800 μ., 3.000 μ., μήκος, ύψος, σφαίρα και δίσκο, με τις συμμετοχές να κατανέμονται ανά ηλικιακές κατηγορίες πενταετίας, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς των αγώνων βετεράνων αθλητών.

Η ημερίδα αποτέλεσε ακόμη μία ευκαιρία ανάδειξης του βετερανικού αθλητισμού, της αξίας της διά βίου άθλησης και της ενεργούς παρουσίας ανθρώπων που συνεχίζουν να υπηρετούν τον στίβο με συνέπεια, αγάπη και προσωπική προσπάθεια.

Προσθήκη σχολίου