Κυριακή, Σεπτέμβριος 29, 2024
Follow Us
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 16:01

Σε … τέμπο ρυθμό η Βέροια 6-1 τον Άγιο Γεώργιο

Δεν βρήκε ιδιαίτερη αντίσταση η Βέροια και νίκησε εύκολα 6-1 τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α'  κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η Βέροια βρέθηκε πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ, καθώς μόλις στο 6' πέτυχε το 1-0, όταν από εκτέλεση φάουλ του  Ντόγου από τα δεξιά, ο Τζημογιάννης με γυριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 1-0.

Οταν η ανωτερότητα της "βασίλισσας" με την πάροδο του χρόνου γινόταν πιο εμφανής και στο 14'  ο Ντόγος με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 2-0. Στο 31'  έγινε μια "μαγική" φάση από την οποία προήλθε το 3-0. Από γρήγορο συνδυασμό Λέκα-Πρασσά και Ντόγου, πλασέ του τελευταίου για να αποκρούσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στην επαναφορά της μπάλας, ο Μπεκιαρίδης σε κενή εστία με πλασέ έκανε το 3-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο. Στο 50'  ο Βασιλακάκης έκανε βαθιά σέντρα όπου στο σημείο το πέναλτι ο Τζημογιάννης πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και με ψηλοκρεμαστής κεφάλια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ακολούθησε και πέμπτο γκολ για τη Βέροια. Στο 57' μετά από κόρνερ του Ντόγου, ο Τζημογιάννης με κοντινό πλασέ έκανε το 5-0, κάνοντας παράλληλα και χατ τρικ.

Στο επόμενο λεπτό, 58', ήταν η σειρά των παικτών του Αγίου Γεωργίου να πανηγυρίσουν. Μετά από ατομική προσπάθεια από δεξιά ο Ντρίζι με δυνατό σουτ μείωσε σε 5-1. Όμως η ανωτερότητα της Βέροιας ήταν πασιφανής και με την πίεση που ασκούσε πέτυχε το 6-1 με αυτογκόλ του Μπάμπου στο 70'.
Διαιτητής: Καραγκιζόπουλος
Βοηθοί: Ευθυμιάδης-Λούρης

ΒΕΡΟΙΑ (Σταύρος Κωστογλίδης): Παπαδόπουλος, Τρούπκος, Βασιλακάκης (60’ Κουτσούκης), Τραχανάς, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος (73’ Σωτηριάδης), Ιωάννου (73’ Μιχαηλίδης), Λέκα, Μπεκιαρίδης, Ντόγος (60’ Μπουλάρι), Πρασσάς (60’ Ξαγοράρης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Αντώνης Καρολίδης): Καζίλας, Σαρκατζής (73’ Δολδούρης), Αθανασιάδης, Μπάμπος, Φουρκιώτης (59’ Φουρκιώτης), Σπυριδωνίδης (83’ Κωστόπουλος), Ντρίζι (83’ Βασίλτσης), Σουγκάρης, Γκουτζιλίκας (59’ Γκουτζιλίκας), Ορφανίδης, Γερμάνης.