Παρασκευή, Οκτώβριος 18, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 22:20

Τέλος οι ...χορηγίες στις ερασιτεχνικές ομάδες της Ημαθίας

Έκλεισαν όλες οι αγωνιστικές εκκρεμότητες για τις ομάδες της Ημαθίας σε όλα τα αθλήματα. Αυτήν την περίοδο άλλες ομάδες βρίσκονται σε …αγρανάπαυση, άλλες δειλά, δειλά ξεκίνησαν τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και μερικές σε βαθύ στοχασμό!!!

 

Όπως πληροφορούμε και χωρίς να βιάζομαι να αναφερθώ με ονόματα, υπάρχουν μερικές ομάδες που σκέφτονται να μην συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, γιατί βλέπουν πως δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Κι αν αυτό μπορούν να το λύσουν, οι ίδιοι και οι ίδιοι παράγοντες βαρέθηκαν να …ζητιανεύουν την βοήθεια οικονομικής στήριξης.

 

Εμ το άλλο!!! Οσονούπω θα γίνουν οι εκλογές για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ. Θεωρείται δεδομένη η εκλογή του Αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση και των συνεργατών του. Οπότε να μην προσδοκούν τίποτα από χορηγίες, ανάλογες του παρελθόντος.

Έτσι κι αλλιώς στις εκλογές της ΕΠΟ, την Ημαθία στην ψηφοφορία θα την εκπροσωπήσει η νυν διοίκηση και συγκεκριμένα ο πρόεδρό της, με δεδομένη την στήριξη στον συνδυασμό του Μάκη Γκαγκάτση.

 

Άρα σ΄ αυτό που μπορούν να ελπίζουν οι ερασιτεχνικές ομάδες της Ημαθίας, είναι οι εκλογές για νέα διοίκηση στην ΕΠΣ Ημαθίας, οι οποίες πρέπει να γίνουν μέχρι τον Μάιο του 2025. Βέβαια να διευκρινίσουμε πως η σημερινή διοίκηση της ΕΠΣΗ μπορεί να προκηρύξει εκλογές, ανά πάσα στιγμή, πριν την λήξη της προθεσμίας-θητείας της.

Γι αυτό όσοι ενδιαφέρεστε, είτε άμεσα, είτε έμμεσα για την διοίκηση και την επόμενη μέρα της ΕΠΣΗ και του ερασιτεχνικού ημαθιώτικου ποδοσφαίρου, καλό είναι να έχετε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά σας.   

 

Όσο γι αυτά που άκουσα, ως ψίθυρους, πως ετοιμάζεται κάποιο νέο σχήμα για να διεκδικήσει την διοίκηση της ΕΠΣ Ημαθίας, θα τους πω ότι αν έχουν σκοπό να υλοποιήσουν τις προθέσεις τους, καλό είναι να ολοκληρώνουν τις παρασκηνιακές διεργασίες τους.

Απέναντί τους έχουν μία διοίκηση που μόνο αφελής δεν είναι. Μια διοίκηση που έχει …το μαχαίρι και το καρπούζι. Έναν επικεφαλής που κουβαλάει χιλιάδες ψήφους από την Ημαθία και προφανώς αυτό επηρεάζει.

 

Άλλωστε αν δεν δημιουργηθεί έγκαιρα το νέο σχήμα που θα επιχειρήσει να διεκδικήσει την διοίκηση, δεν θα έχει και τον χρόνο να επεξεργαστεί τόσο το πρόγραμμα και τις σκέψεις για το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο όσο και τον χρόνο, στην συνέχεια, να ενημερώσει όλα τα σωματεία.

 

Την καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του τμήματος μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, φαίνεται από τη σωστή «καλλιέργεια» των μικρών παιδιών και ιδιαίτερα αυτών που ξεχωρίζουν για το ταλέντο τους.

Το καταγράφω αυτό γιατί πληροφορήθηκα πως στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκονται δύο ταλέντα της βεροιώτικης ομάδας και συγκεκριμένα του MVPστο Final Four Παίδων Γιώργου Δούλαλα, στο οποίο πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι παίδες του Φιλίππου.

Ο 16χρονος αθλητής, απ΄ όσο μαθαίνουμε, δέχθηκε με χαρά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ωστόσο ενδέχεται να παραμείνει στον Φίλιππο για να πάρει περισσότερα παιχνίδια, επ΄ ωφελεία τόσο του ιδίου, όσο και της ομάδας.

 

Ένα πουλάκι κελάηδησε ότι στην φιέστα ανόδου που διοργάνωσε η ΑΕ Καψόχωρας, έγινε μονόπλευρο «επεισόδιο» μεταξύ του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας. Μάλιστα ο Πρόεδρος είχε απρεπή συμπεριφορά καθώς αποκάλεσε «καραγκιόζη» τον Αντιπρόεδρο του, και αυτός με την σειρά του απέφυγε να ανταπαντήσει στο ίδιο ύφος και ήθος, για να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις το «επεισόδιο» στην θέα των παρευρισκόμενων παραγόντων, ποδοσφαιριστών, φιλάθλων και δημοσιογράφων.

Λίγη σοβαρότης κύριοι!!!

 

Μετά από 15 περίπου μέρες από την συγκέντρωση που έγινε από την ομάδα της Βέροιας, όπου ο Αγάπιος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την παραμονή του στην ηγεσία της «βασίλισσας» και τους στόχους της επόμενης χρονιάς, ξεκίνησαν οι διάφορες επαφές με προπονητές και ποδοσφαιριστές.

Έτσι μέσα σ΄ αυτήν την βδομάδα αναμένονται ανακοινώσεις τόσο με τον προπονητή, όσο και με ανανεώσεις ποδοσφαιριστών. Πάντως έχω την αίσθηση πως θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις στον σχεδιασμό και την λειτουργικότητα της ομάδας.

Αν αναμονή, λοιπόν!!!

 

Ρε παιδιά τι γίνεται με την ένδοξη ανδρική ομάδα χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον και από ποιον για τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου;

Θα γίνει ρεζίλι ο Σύλλογος και η τεράστια ιστορία του, αν δεν οργανωθεί το τμήμα και να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα.