Πέμπτη, Σεπτέμβριος 19, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 29 Μαϊος 2024 15:13

«Έφυγε» ένας αγνός φίλαθλος και «εργάτης» της «βασίλισσας» του Βορρά

Ένας αγνός φίλαθλος και αφανής «εργάτης» της ιδέας της «βασίλισσας» του βορρά, δεν είναι πια κοντά μας. Ο Γιώργος Κουτσιώνης απεβίωσε σε ηλικία 66 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας και όχι μόνο.

Ο Γιώργος ήταν ένας ένθερμος οπαδός της Βέροιας από τα εφηβικά του χρόνια, γνωστός τρομπετίστας της βεροιώτικης κερκίδας και εργάτης της ομάδας της Βέροιας τόσο ως διοικητικό στέλεχος, ως και επαγγελματίας ηλεκτρολόγος προσφέροντας τις τεχνικές του γνώσεις στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Για τον οργανισμό της Βέροιας και για το σύνολο της κοινωνίας μας, ο Γιώργος Κουτσιώνης ήταν ένας επιφανής άνθρωπος που πρόσφερε, τόσο υλικά και πολύ περισσότερο ηθικά, χωρίς να επιζητά τα ο παραμικρό αντάλλαγμα.

Φίλε Γιώργο σε ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες στη «βασίλισσα» του βορρά. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Υ.Γ.: Η διοίκηση της Βέροιας μετά από έκτακτη συνεδρίασή της, αποφάσισε να παραστεί στην νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 στις 5.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου (Κοιμητήρια) Βέροιας.