Σάββατο, Μαϊος 04, 2024
Follow Us
Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 15:45

Η Βέροια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Δόξας Δράμας

Η Βέροια στην σημερινή αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας ήταν κατώτερη των προηγούμενων εμφανίσεών της και αναδείχθηκε ισόπαλη με τους "Μαυραετούς" στο Δημοτικό στάδιο της πολης με σκορ 1-1. Από την συνολική εικόνα του παιχνιδιού θα λέγαμε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο καθώς οι δυο αντίπαλοι μοιράστηκαν τις εντυπώσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια είχε μια ελαφρά υπέροχη, αλλά η ομάδα της Δόξας Δράμας έβγαινε πιο οργανωμένα στις αντεπιθέσεις.
Η πρώτη κλασική ευκαιρία του αγώνα έγινε στο 26' για τους φιλοξενούμενους Μεγάλη ευκαιρία για τη ο Ξανθόπουλος βγήκε από οριακή θέση οφσάιντ στην πλάτη των αμυντικών της Βέροιας, πέρασε και τον Ιωαννίδη αλλά σχεδόν σε κενή εστία κατάφερε και έστειλε τη μπάλα άουτ!!!

Τελικά η ομάδα της Δόξας Δράμας ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ήταν το 38' όταν μετά από κόρνερ από δεξιά και κεφαλιά παίκτη της Δόξας στο πρώτο δοκάρι, ο Ντραμέ με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ιωαννίδη, γράφοντας το 0-1.

Η απάντηση της Βέροιας με ευκαιρια ήρθε στο 41' όταν από σέντρα του Χατζηπάντου από δεξιά, ο Γιαννόπουλος με σουτ στην κίνηση προσπάθησε να νικήσει τον Ηλιάδη αλλά δεν τα κατάφερε.

Με την ενερξη του δεύτερου ημιχρόνου η Βέροια έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν στο 48' από σέντρα του Γιαννόπουλου, ο Μαντζανάς βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι και της έδωσε τροχιά προς το τέρμα, ξεγελώντας τον Ηλιάδη, αλλά λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος την έδιωξε ο Μπλιός!

Όσο κυλούσε ο χρόνος εις βάρος της Βέροιας, τα λάθη γινόντουσαν περισσότερα και σε ένα από αυτά η Δράμα είχε δοκάρι από σουτ του Ρούτση στο 72'.

Ομως στο τέλος η τύχη χαμογέλασε την  "βασίλισσα" καθώς στο 84' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπλέτσα το όπιο μετέτρεψε σε γκολ ο Ντόγος διαμορφώνοντας το 1-1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν 
ο Παγώνης (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Χολάνη (Μακεδονίας) και Πάνου (Φλώρινας).

Βέροια: Ιωαννίδης, Ζούρκος, Γιαννόπουλος, Τζημογιάννης, Ζε Εσόνο, Ισαακίδης, Μπλέτσας, Τζόρνταν, Ντόγος, Μπάλλας, Χατζηπάντος.

Δοξα Δράμας: Ηλιάδης, Μπλιός, Μαντζανάς, Παπαϊωάννου, Κυριακίδης, Ρούτσης, Ξανθόπουλος, Ντραμέ, Θεοδοσιάδης, Κόντος, Μαχαίρας.