Σάββατο, Ιούλιος 27, 2024
Follow Us
Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 08:47

Με «άρωμα» Νάουσας η Κηφισιά ανέβηκε στην Superlague1

 Μία αγωνιστική πριν την λήξη του πρωταθλήματος της Superleague2, η Κηφισιά κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Έτσι η ομάδα των βορείων προαστίων από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Superleague1.

Γιατί κάνουμε αναφορά στην ομάδα της Κηφισιάς; Ο λόγος είναι η παρουσία δύο Ημαθιωτών και συγκεκριμένα Ναουσαίων στην ομάδα των βορείων προαστίων. Πρώτα απ΄ όλα ο Γιώργος Τουτζάρης που ήταν ο «αρχιτέκτονας» της δημιουργίας της ισχυρής ομάδας. Από το προηγούμενο καλοκαίρι ανέλαβε Γενικός Διευθυντής και σχεδίασε τόσο την λειτουργία, όσο και την σύνθεση του τεχνικού επιτελείου και του έμψυχου δυναμικού.

Ο άλλος Ναουσαίος είναι ο ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς Νίκος Πέιος ο οποίος ήταν βασικό μέλος της ενδεκάδας. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον ΦΑΣ Νάουσα για να μεταπηδήσει στην συνέχεια στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Κατά την περσινή περίοδο είχε πολύ καλή παρουσία στον Εργοτέλη για να μεταπηδήσει το καλοκαίρι στην Κηφισιά, μια επιλογή του Γιώργου Τουτζάρη.    

Ο Γενικός Διευθυντής της Κηφισιάς Γιώργος Τουτζάρης, μετά από 12ετη πορεία, ως στέλεχος, στην ΠΑΕ Βεροια, στον Άρη, στην Βελγική Λιρς και 5 χρόνια στον Εργοτέλη, έδειξε τον επαγγελματισμό του και πριν έναν χρόνο βρέθηκε να έχει τα ηνία του σχεδιασμού της ΠΑΕ Κηφισιά. Με τις επιλογές του οδήγησε την ομάδα των βορείων προαστίων στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του νοτίου ομίλου της Superleague2.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Τουτζάρης, «οδηγός» στην επαγγελματική του πορεία αποτέλεσε η λειτουργία του ΦΑΣ Νάουσα στα χρόνια της σπουδαίας ομάδας. Όντας ο ίδιος μικρός σε ηλικία μυήθηκε από εκείνη την φιλοσοφία την οποία ακολουθεί σε όσες ομάδες εργάζεται ως Γενικός Διευθυντής ΠΑΕ.