Τετάρτη, Μαϊος 01, 2024
Follow Us
Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 16:44

Ελεύθερος ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης-Πότε ορίστηκε η δίκη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος κατηγορήθηκε από τον φροντιστή της ομάδας της Βέροιας, Σάκη Βούλγαρη, ότι χειροδίκησε σε βάρος του.

Η δίκη ορίστηκε για την Πέμπτη (1/6).

Ο Γιώργος Μπιλέκας, δικηγόρος του φροντιστή Σάκη Βούλγαρη, τοποθετήθηκε στο Mynews.gr για την υπόθεση.

«Δηλώσαμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την ηθική βλάβη, που έχουμε υποστεί, για την εις βάρος χειροδικίας μας», είπε και πρόσθεσε:

«Το δικαστήριο χορήγησε δύο ημέρες προθεσμία με περιοριστικούς όρους, απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και προσδιόρισε τη δικάσιμο για την 1η Ιουνίου ενώπιον του Πρωτοδικείου Κιλκίς», ήταν επί λέξει τα λόγια του δικηγόρου.

Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί στις 12, ωστόσο, λόγω του ότι είχε προηγηθεί υπόθεση με θανατηφόρο τροχαίο, συζητήθηκε στις 15:00.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως φροντιστής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, μετά από τον καταγγελόμενο ξυλοδαρμό του, από τον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, μετέβη στο κέντρο υγείας Πολυκάστρου (σ.σ: εκεί επρόκειτο να διεξαχθεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων) για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου με την παρουσία δύο μαρτύρων υπέβαλε μήνυση κατά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη!

Η ίδια ιστοσελίδα αναφέρει ότι με τιμωρία κινδυνεύει και ο Απόλλων Πόντου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δ. Καλαϊτζίδης δεν δηλώνεται σαν προπονητής, αλλά σαν γενικός αρχηγός.

Από πλευράς του Απόλλωνα αναμένεται ανακοίνωση που θα αποδεικνύει πως δεν τίθεται ζήτημα τιμωρίας της ομάδας.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι ο Καλαϊτζίδης έχει διατελέσει και προπονητής στη Βέροια.

Mynews.gr