Πέμπτη, Απρίλιος 18, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 16:08

Η Βέροια δικαιούνταν τη νίκη, αλλά έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η Βέροια από το γήπεδο Πολυκάστρου, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου. Αν και η "βασίλισσα" με την εμφάνιση που έκανε δικαιούνταν τη νίκη, τελικά χρήσιμος είναι και ο ένας βαθμός. 

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν πάρει λίγα παραπάνω μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποιες επικίνδυνες ευκαιρίες. 

Μετά το 20'  η Βέροια άρχισε να βγαίνει πιο οργανωμένα στις αντεπιθέσεις και στο 22'' είχε ένα καλό σουτ με τον Μπαϊντού που κατέληξε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Ελευθεριάδης έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν από κοντινή θέση πλάσαρε ψηλά άουτ.

Ο Απόλλων Πόντου απάντησε στις ευκαιρίες της Βέροιας στο 39' όταν κεφαλιά του Ντοναλντόνι, απέκρουσε σε κόρνερ ο Βενετικίδης.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Βέροια να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 55' έχασε σπουδαία ευκαιρία να πετύχει γκολ, όταν ο Μπαϊντού από θέση τετ α τετ πλάσαρε άουτ.

 Η υπεροχή της "βασίλισσας" συνεχίστηκε και στο 75' έχασε διπλή ευκαιρία με τον Μπουόλι. Αρχικά είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης πλασέ που απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Πίτκας.

Ο Απόλλων Πόντου απείλησε στο 83' όταν ο Δαλιανόπουλος εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της βεροιώτικης άμυνας και εξαπέλυσε δυνατό σουτ που κατέληξε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φώτης Πολύχρονης από την Πιερία με βοηθούς τους κ.κ. Μηνούδη και Νίκζα.