Σάββατο, Σεπτέμβριος 21, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 19 Μαϊος 2023 15:29

Κατώτερη η Βέροια έχασε 3-1 από την Λάρισα

Η Βέροια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα εμπόδιο της Λάρισας από την οποία ηττήθηκε με σκορ 3-1 και έτσι έμεινε καθηλωμένη στην ζώνη του υποβιβασμού.

Η Λάρισα μπήκε καλύτερα καλύτερα στο παιχνίδι έχοντας την κατοχή με καλή ανάπτυξη. Όμως η Βέροια ήταν αυτή που στο πρώτο δεκάλεπτο είχε δύο καλές στιγμές με τον Μπουόλι. Δυστυχώς για τους γηπεδούχους η ομάδα της Λάρισας στο 11' εκμεταλλεύτηκε κακή λειτουργία της άμυνας της Βέροιας και με τον Πετρόζο έκανε το 0-1.

Μετά το γκολ της Λάρισας θα περίμεναν οι φίλαθλοι της Βέροιας την αντίδραση της "βασίλισσας", αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την υπεροχή και στο 35' ο Τσιριγώτης με πλασέ διαμόρφωσε το 0-2.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Βέροια αφού μόλις στο 47' ο Μπελεβώνης με ψηλοκρεμαστό πλασέ μείωσε σε 1-2. Η Βέροια διατήρησε την υπεροχή για ένα 10λεπτο και μετέπειτα πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων οι Λαρισαίοι που έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μαυρία να πετύχουν και ένα τρίτο γκολ.

Και ενώ η Βέροια στην συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι, στο 77' ο Μανιωλούδης ανέτρεψε τον Τσιριγώτη με τον διαιτητή της αναμέτρησης να υποδεικνύει το πέναλτι. Την έσχατη των ποινών εκτέλεσε δύο λεπτά αργότερα ο Πεντρόζο διαμορφώνοντας το 1-3. Η Λάρισα θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ στο 82' όταν το οριζόντιο δοκάρι του Βενετικίδη απέκρουσε σουτ του Όγκποε.