Σάββατο, Σεπτέμβριος 21, 2024
Follow Us
Σάββατο, 06 Μαϊος 2023 18:25

Η Αγία Μαρίνα κυπελλούχος 2022-23 της ΕΠΣ Ημαθίας

 Το ντάμπλ κατέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σήμερα στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας νίκησε την ερασιτεχνική ομάδα της Βέροιας με σκορ 2-1.

Ο αγώνας ξεκίνησε αναγνωριστικά και για τις δύο ομάδες οι οποίες προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν λάθη της άμυνας, κάτι που συνέβη στο 19' όταν ο Μπουλάρι βρήκε χώρο στο κέντρο της άμυνας της Βέροιας, κέρδισε την κόντρα από τον τερματοφύλακα Τσανασίδη και σε μια εστία έκλεισε το 1. -0 για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Αγία Μαρίνα να «πατάει» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει τους Κουτσούκη και Μουστάκα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Αγία Μαρίνα να μπαίνει πιο δυνατά και στο 49' είχε δοκάρι σε σουτ της Δημητρούσης. Η συνέχεια ήταν η σειρά της Βέροιας να φτάσει κοντά στο γκολ όταν στο 55' ο Σουπιάδης πλάσαρε ψηλοκρεμαστά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το μεγάλο τελικό του κυπέλλου τελείωσε στο ...81' όταν ο Αργυρόπουλος με πλασέ έκανε το 2-0, με τα πιτσιρίκια της Βέροιας να κάνουν κατάθεση ψυχής και στο 87' να μειώνουν σε 2-1 με το σουτ του Σουπιάδη.

Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης Δημήτρη Μαλούτα βρήκε δίκαια κυπελλούχο την ομάδα της Αγίας Μαρίνας.

Από πλευράς Βέροιας υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για πέναλτι σε χέρι παίκτη της Αγίας Μαρίνας στις καθυστερήσεις του τελικού.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Χρήστος Ζαρογιάννης): Μυλωνάς, Τζημογιάννης, Ράδης, Αργυρίου, Μουστάκας (46’ Δημητρούσης), Χατζόπουλος, Σαμιώτης (69’ Αργυρόπουλος), Κουτσούκης (69’ Λέκκα), Νιογκάνα (86’ Πίτος), Μπουλάρι, Μουρατίδης (57’ Λουτζιανιώτης).

 

ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ (Τάσος Ανθυμιάδης): Τσανασίδης, Τάσο, Τασιόπουλος, Σουπιάδης, Χαβιαρόπουλος (80' Αδαμίδης), Λαφάρας (73’ Χατζηπάντος), Φωτόπουλος, Τέγος (46’ Κετόγλου), Τούφας (80’ Καλφούτζος), Καρασαρίδης, Χοχλιούρος (64’  Τσακίρης).