Σάββατο, Σεπτέμβριος 21, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 15:11

Στο 91' η λύτρωση της ισοπαλίας για τη Βέροια Βέροια

Το μη χείρον βέλτιστον έλεγαν οι αρχαίοι και έτσι νοιώθουν στην ομάδα της Βέροιας. Στο 91' η "βασίλισσα" ισοφάρισε σε 1-1 τον Παναθηναϊκό Β στην σημερινή αναμέτρηση που έγινε στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

Η Βέροια από τα πρώτα λεπτά έδειξε ότι είναι αποφασισμένη να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Είχε καλό ρυθμό, με καλούς συνδυασμούς και πάθος. Όμως υστέρησε στην δημιουργία σημαντικών ευκαιριών, παρά μόνο μία με τον Ντουμάνη το σουτ του οποίου αποκρούστηκε από τους αντιπάλους.

Στις καλές στιγμές της "βασίλισσας" στο πρώτο ημίχρονο συμπεριλαμβάνεται η κεφαλιά του Μπουόλι στο 33' που κατέληξε άουτ.

Η νεανική ομάδα του Παναθηναϊκού με την ταχύτητα που την διακρίνει, προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή της Βέροιας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για τη Βέροια. Στο 46' από παράλληλη συρτή σέντρα του Μαντσίνι, ο Αθανασσκόπουλος σε κενή εστία με πλασέ έκανε το 0-1.

Στην συνέχεια υπήρξε αντίδραση από την βεροιώτικη ομάδα και στο 57' ο Ελευθεριάδης αστόχησε από κοντά να ισοφαρίσει με κεφαλιά η όποια κατέληξε άουτ. Η πίεση της Βέροιας συνεχίστηκε με τους Ντουμάνη, Μπαιντού και Γιουκούδη να χάνουν τις ευκαιρίες, μέχρι το 91' ο Κατσούκης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.