Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2024
Follow Us
Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 16:30

Οδυνηρή ήττα της Βέροιας από τον Διαγόρα

 Οδυνηρή ήττα γνώρισε η Βέροια η οποία έχασε σήμερα στο δημοτικό στάδιο της πόλης από τον Διαγόρα Ρόδου με σκορ 2-0, μετά από επιεικώς μέτρια απόδοση.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα παιχνίδι κέντρου με τη Βέροια να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά δύσκολα έβρισκε διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα. Η μία, δύο καλές προϋποθέσεις που δημιούργησε, δεν μπόρεσε ο Μπουόλι να τις αξιοποιήσει. Από την άλλη ο Διαγόρας βγήκε πιο επιθετικά μετά το 30' και είχε δυο επικίνδυνες ευκαιρίες με κεφαλιά του Μανιά και πλασέ του Σταμένκοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ήταν διαφορετικό. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο καλά στο παιχνίδι και μόλις στο 51' με πλασέ του Σταμένκοβιτς έγινε το 0-1. Και πριν οι βεροιώτες καταλάβουν τι έγινε, στο 62' ο Γιανναράκης με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το 0-2.

Στην συνέχεια η Βέροια πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Μπελεβώνη και τον Μπλέτσα.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Διαγόρα με ελέγχει το παιχνίδι κάνοντας την Βέροια ακίνδυνη και με την ήττα αυτή να βρίσκεται καθηλωμένη στην διακεκαυμενη ζώνη του υποβιβασμού.