Παρασκευή, Σεπτέμβριος 20, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 22:07

Παγκόσμια πρωτοτυπία από Αυγενάκη - Μαρινάκη: Θέλουν να καταργήσουν τη SL2

Λευτέρης Αυγενάκης και Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν βαλθεί να καταργήσουν τη Β' Εθνική, τη Superleague 2 όπως ονομάζεται σήμερα. Προσπαθούν να δημιουργήσουν μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Να είναι η Ελλάδα η μοναδική χώρα στη γη που δεν θα διαθέτει Πρωτάθλημα Β Εθνικής. Η εξέλιξη ομάδων και ποδοσφαιριστών μέχρι την Α Εθνική θα γίνεται με παρθενογένεση!

Ο Αυγενάκης μείωσε αυθαίρετα στο 1/5 τα χρήματα που επρόκειτο να μοιραστούν στις 30 ομάδες της κατηγορίας από το Στοίχημα και ο Μαρινάκης ανέλαβε να υποστηρίξει με λασπολογίες το σάπιο επιχείρημα το δικό του και του φίλου του, του υφυπουργού, ότι το Πρωτάθλημα της Superleague 2 είναι διεφθαρμένο. Κι αυτό γιατί οκτώ αγώνες έχουν στιγματιστεί ως ύποπτοι για παράνομο στοιχηματισμό. 

Υπάρχουν σ' αυτή τη χώρα ελεγκτικοί μηχανισμοί; Υπάρχουν διαδικασίες εντοπισμού ενόχων για τέτοιες περιπτώσεις; Αν όχι, δεν ευθύνονται οι ομάδες ώστε να τις τιμωρούν όλες αφήνοντάς τες χωρίς ένα πολύ σημαντικό προυπολογισμένο έσοδο. Και σίγουρα δεν νομιμοποιούνται τα δύο «συνεταιράκια» να επιδιώκουν την εξόντωση της κατηγορίας. Η Superleague 2 επιμένει να κάνει συνάντηση με τη Superleague 1. 

«Στο πλαίσιο του διαλόγου που επιθυμούμε με όλους τους εμπλεκόμενους θεσμικούς φορείς, θα ζητήσουμε συνάντηση και με το προεδρείο της SL1, χωρίς μεμονωμένες συναντήσεις με ποδοσφαιρικούς παράγοντες», τονίζει σε ανακοίνωσή της. «Αναμένουμε στην πρόσκληση που θα αποστείλουμε αρμοδίως, να αποδειχθεί εάν οι συκοφαντικές και απαξιωτικές απόψεις του προέδρου της SL1 εκφράζουν ή όχι το σύνολο των μελών της».

Ο Μαρινάκης απάντησε με τα γνωστά ελεεινολογήματα περί διαφθοράς, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνει συνάντηση, αφού πρόσφατα η Superleague 1, μόνο με την ΑΕΚ να διαφωνεί και τον Βόλο να είναι απών, αποφάσισε να... κάνει αποδεκτή τη διανομή του Αυγενάκη, με την οποία στραγγαλίζεται η Superleague 2! Απίστευτο. Λες και είπε κανείς ότι δεν βολεύτηκε η Superleague 1 με την προνομιακή μεταχείριση που έχει από τον Αυγενάκη σε βάρος της Superleague 2.

metrosport.gr