Πέμπτη, Σεπτέμβριος 19, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 20:57

Μία ακόμη πετυχημένη γιορτή του Πανημαθιακού ΑΣ Καράτε

Άλλη μία εκδήλωση του Πανημαθιακού Αθλητικού Συλλόγου Καράτε σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Την Κυριακή έγινε στο κέντρο «Σείριος» η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου, με την μεγάλη συμμετοχή αθλητών και φίλων.  

Η όμορφη εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Πανημαθιακού ΑΣ κ. Θωμά Παπαδόπουλο για να ακολουθήσουν του Υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου, του Βουλευτή Ημαθίας Τάσου Μπαρτζώκα και του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη.

Τέλος έγινε επίδειξη και βραβεύσεις αθλητών καθώς επίσης και απονομές κρατικών πτυχίων μαύρων ζωνών.

Με ανακοίνωσή τους, ο διεθνής διαιτητής Νίκος Πανετσίδης, οι προπονητές του Συλλόγου Ειρήνη Χασιώτη, Ανδρέας Πανετσίδης, Βίκυ Πανετσίδου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανημαθιακού ΑΣ, ευχαριστούν του Υφυπουργό Απόστολο Βεσυρόπουλο, τον Βουλευτή Τάσο Μπαρτζώκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, την Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Βέροιας κα. Αργυριάδου, τον Πρόεδρο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας Χαράλαμπο Καπουρτίδη, τους προπονητές και διαιτητές της ΕΛΟΚ Σιδηρόπουλο, Κριαρά, Κερασίδου, Παυλίδη, Τσιφλίδη και τους διαιτητές της Διελκυνστίδας Πανετσίδη και Τσιτινίδη, για την παρουσία τους και την προσφορά τους στον σύλλογο,

Επίσης πολλές ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς για τα όμορφα δώρα που πρόσφεραν στη γιορτή του Πανημαθιακού ΑΣ Καράτε.