Δευτέρα, Σεπτέμβριος 16, 2024
Follow Us
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 19:47

Αύριο Τετάρτη το ντέρμπι της Αγίας Μαρίνας με τα Τρίκαλα

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για το ερασιτεχνικόποδόσφαιρο της Ημαθίας θα γίνει αύριο Τετάρτη στοι γήπεδο του Διαβατού. Πρόκειται για την αναμέτρηση του τυπικά γηπεδούχου Μεγάλου Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας και του συνονόματου των Τρικάλων, στα πλαίσια της προημιτεικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και η διοίκηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας έδωσε στηνδημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση: 

"Έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της χρονιάς δίνει αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου (15:00) η ομάδα μας, που φιλοξενεί τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου (ΕΠΣ Ημαθίας).

Στόχος μας είναι να πάρουμε μια καθαρή νίκη που θα μας δώσει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης και που θα μετατρέψει τον επαναληπτικό αγώνα σε τυπική διαδικασία.

Οι παίκτες του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας είναι έτοιμοι να κάνουν αύριο ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του κυπέλλου.

Καλούμε αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2022, ώρα 15:00, το φίλαθλο κοινό της Ημαθίας και τους φίλους της ομάδας μας να παραβρεθούν στο γήπεδο του Διαβατού και να γίνουν ο 12ος παίκτης μας!".