Δευτέρα, Σεπτέμβριος 16, 2024
Follow Us
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 16:54

Με πολλά νέα πρόσωπα η αποστολή της Βέροιας στην Λάρισα

Με αρκετά νέα πρόσωπα θα παρουσιαστεί η Βέροια στο Αλκαζάρ της Λάρισας όπου αύριο Κυριακή θα αντιμετωπίσει την φιλόδοξη ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα στον πάγκο ως τεχνικός ηγέτης θα καθίσει για πρώτη φορά ο Σπύρος Μπαξεβάνος, ενω στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι νεοαποκτηθέντες Γιουκούδης, Ελευθεριάδης και Κολλαράς. Στα νέα πρόσωπα να προσθέσουμε και τον Ισμαέλ Μπαϊντού που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή μετά από ενάμιση χρόνο λόγω τραυματισμού και επέμβασης που έκανε.

Στον αντίποδα των απουσιών είναι οι τραυματίες Τάσος Παπαχρήστος και Πέτρος Ορφανίδης και ο τιμωρημένος Βασίλης Φασίδης.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια αναφέρει:

Οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 2022-2023, με αντίπαλο την ΑΕΛ (15/01/2023, 14:45) είναι οι εξής:

Παπαδόπουλος, Βενετικίδης, Μπουκουβάλας, Μαραγκός, Περδίκης, Στίκας, Κολλαράς, Μουχάλης, Ντουμάνης, Μπλέτσας, Ισαακίδης, Μασούρας, Κατσούκης, Ελευθεριάδης, Ιωάννου, Μπουόλι, Μπελεβώνης, Γιουκούδης, Μπαϊντού.