Παρασκευή, Σεπτέμβριος 20, 2024
Follow Us
Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2023 22:02

Τζόναθαν Λόπεζ: Μας ενδιαφέρει η Βέροια και την θέλουμε σε ισπανικό μοντέλο δουλειάς...

Το ενδιαφέρον του να επενδύσει ο ίδιος και κάποιοι πρώην συμπαίκτες του στην Βαλένθια, δημοσιοποίησε με συνέντευξή του στις 24 ΩΡΕΣ ΗΜΑΘΙΑ και στον δημοσιογράφο Κώστα Τσιμόπουλο, ο πρώην τερματοφύλακας της Βέροια (για πέντε χρόνια την προηγούμενη δεκαετία) Τζόναθαν Πέρεθ Λόπεζ.

Όπως ανέφερε, έγιναν πριν κάποιους μήνες επαφές με την οικογένεια Μπίκα για την αγορά του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά δεν τα «βρήκαν» στο οικονομικό, όμως το ενδιαφέρον παραμένει με την λήξη του τρέχοντος πρωταθλήματος και εφόσον η Βέροια παραμείνει στην κατηγορία.

Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, ο Τζόναθαν Πέρεθ Λόπεζ, πέρα από τα χρήματα που θα επενδυθούν, ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί και στην τεχνογνωσία με βάση τις ισπανικές ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα, η Βαλένθια, η Βιγιαρεάλ κ.α.  Παράλληλα με τον τρόπο δουλειάς, ο στόχος θα είναι η άνοδος στην Superlaegue1.

Συγκεκριμένα μας είπε:

-Τζόναθαν, περνούν σκέψεις σου για την ζωή σου στη Βέροια;

-Πάντα θα είναι χαρά μου να είμαι στη Βέροια . Καλή χρονιά !

- Πληροφορίες λένε ότι διαπραγματεύεσαι εκ μέρους της Σαραγόσα την αγορά της ΠΑΕ Βέροια.

-Όχι, το έβλεπα εγώ με κάτι πρώην συμπαίκτες μου από Βαλένθια, με τις γνωριμίες μας σε διεθνές επίπεδο θα μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα στη Βέροια .

Αρχίζοντας με την ακαδημία στη Βέροια προετοιμάζοντας παίκτες που θα μπορούν να παίξουν μελλοντικά στη Βέροια στην  Α εθνική εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται.

-Κάνατε συζητήσεις με τον κ. Μπίκα για την αγορά της ΠΑΕ Βέροια;

- Ναι μιλήσαμε. Εάν δεν συμφωνήσουμε με τον κ. Μπίκα στο οικονομικό κομμάτι θα θέλαμε τουλάχιστον να μας αφήσουν να οργανώσουμε την ομάδα για  1-2 χρόνια για να δουν τα αποτελέσματα.

- Η επαγγελματική ομάδα σας ενδιαφέρει ή μόνο η Ακαδημία;

- Μας ενδιαφέρει η επαγγελματική ομάδα αλλά καταλαβαίνουμε ότι θα πρέπει να περιστοιχίζεται από παίκτες της Βέροιας ούτως ώστε να έχει την δική της ταυτότητα και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δοθεί μεγάλη βάση στην ακαδημία για την προετοιμασία των παικτών . Έναν σύλλογο από την ακαδημία έως και την πρώτη ομάδα με επαγγελματική δουλειά και οργάνωση, σύμφωνα με τα πρότυπα της Ισπανίας, όπως Μπαρτσελόνα, Βαλένθια, Βιγιαρεάλ κ.α.

Ναι όλα μαζί . Θέλουμε όλο τον σύλλογο όπως ήταν επί εποχής Αρβανιτίδη . Αρχίζοντας από το πλαστικό γκαζόν, προετοιμάζοντας τους παίκτες . Η ακαδημία και η πρώτη ομάδα πρέπει να είναι μαζί και οι δύο σε επαγγελματικό επίπεδο . Έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες.

-Που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις. Θα συμφωνήσετε;

Επειδή αυτήν την ομάδα με τους συγκεκριμένους παίκτες δεν τους επιλέξαμε εμείς, θέλουμε να δούμε πως θα πάει αυτήν την χρονιά και αν θα μείνει στην κατηγορία. Δεν θα επωμιστούμε την ευθύνη για μια ομάδα που δεν είναι δικοί μας παίκτες και δικές μας αποφάσεις.

- Στο οικονομικό τα βρήκατε;

-Προς το παρόν όχι αλλά όλα λύνονται θεωρώ με συζήτηση με τον κ. Μπίκα. Το σημαντικότερο για μένα είναι να δούνε ότι ενδιαφερόμαστε σοβαρά για την ομάδα.

Να την πάρουμε αυτήν την στιγμή είναι δύσκολο γιατί μας ζητάνε ένα ποσό αρκετά υψηλό και δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε το συγκεκριμένο ποσό για μια ομάδα που δεν δημιουργήσαμε εμείς για αυτό θέλουμε να περιμένουμε.