Πέμπτη, Σεπτέμβριος 19, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 22:04

Ένας ξεχωριστός αγώνας που "τα είχε όλα" στον Άγιο Γεώργιο (φωτό)

Φιλικός αγώνας έγινε σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Δήμου Βέροιας, μεταξύ των παλαιμάχων και των Νέων του τοπικού Απόλλωνα. Ήταν μία "αναμέτρηση" με πολύ γιορταστική και εύθυμη διάθεση απ΄ όλους, κάτι που "μαρτυρά" και το σχετικό (παρακάτω) ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα τουτ συλλόγου: 

Σε φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα Πέμπτη 29.12.22 το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα επικράτησαν με 5-4 (λίγη σημασία) των Νέων ποδοσφαιριστών, σε ένα αγώνα, που όπως μαρτυρεί και το σκορ, πλούσιο σε φάσεις, ανατροπές, πέναλτι αμφισβητούμενα, κίτρινες και κόκκινες κάρτες (δίλεπτη αποβολή σε πρόεδρο Santini) κόκκινη κάρτα σε επόπτρια, χρήση νέας τεχνολογίας (VAR) σε αμφισβητούμενες φάσεις και πολλά άλλα χάπενινγκ, που έδωσαν όμορφο χρώμα στην εκδήλωση. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Διοίκηση του συλλόγου, σε όλους τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, στους νέους αθλητές που βοήθησαν να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και φυσικά στον φίλαθλο κόσμο που στήριξε την εκδήλωση και χειροκρότησε ιδιαίτερα την ομάδα των παλαιμάχων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δεύτερο μέρος της συνάντησης, με την ομάδα των παλαιμάχων αγωνίστηκαν και ποδοσφαιριστές, που σιγά-σιγά πρέπει μάλλον να ετοιμάζονται για την ομάδα των παλαιμάχων, έχοντας μάλιστα πολύ καλή επίδοση.

Να αναφέρουμε επίσης ότι το εναρκτήριο λάκτισμα για την έναρξη του αγώνα κέρδισαν οι Παλαίμαχοι (εκτιμάται ότι το κέρμα ήταν και από τις δύο πλευρές ίδιο) έγινε από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Βασίλη Παπαδόπουλο (τον πρώην φορ) που φυσικά έκανε αισθητή την παρουσία του και στον αγώνα και χρήστηκε μάλιστα σκόρερ από το σημείο του πέναλτι, αφήνοντας "άγαλμα" τον τερματοφύλακα.

Διαιτητής της συνάντησης ο Λυμούσης Αντώνης ο οποίος παρότι ήταν "μπανταρισμενος" (προφανώς ξυλοκοπήθηκε σε προηγούμενο παιχνίδι) έδωσε ρεσιτάλ. Ήταν αλάνθαστος και συνεργάστηκε άψογα με τους λιλιπούτειους επόπτες γραμμών και φυσικά με το αρχιδιαιτητή κ. Thomas που ήταν υπεύθυνος του VAR.

Τέλος να σημειωθεί ότι οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, επέλεξαν MVP του αγώνα τον παλαίμαχο γκολκίπερ Βασιλείου Πέτρο, που του απονεμήθηκαν χρυσά γάντια και ευτυχώς... αυτός δεν έκανε...!!!!!