Παρασκευή, Σεπτέμβριος 20, 2024
Follow Us
Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 13:58

Εγκαταλείπει τη Βέροια ο Κώστας Ανυφαντάκης / Την ΠΑΕ Επισκοπή κατηγορεί ο Στέφανος Αποστολίδης

Κεραυνός εν αιθρία αποτελεί η πληροφορία ότι ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης αποχωρεί από τη Βέροια. Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα ο Ρεθυμνιώτης προπονητής ζήτησε από τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Βέροια Στέφανο Αποστολίδη να λυθεί η συνεργασία τους, προβάλλοντας ως αιτία οικογενειακά προβλήματα υγείας που αναγκάζουν να επιστρέψει στην Κρήτη.

Όμως οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Επισκοπή Ρεθύμνου, ομάδα της Superleague2 στον Νότιο Όμιλο, έκανε κρούση στην προπονητή της «βασίλισσας» και αυτό ενίσχυσε περισσότερο την πρόθεση του Κώστα Ανυφαντάκη να αποχωρήσει, αν και στην συνεργασία του με την διοίκηση της βεροιώτικης ομάδας δεν υπήρχε πρόβλημα κάποιο οικονομικό καθώς ήταν πληρωμένος και προκαταβολικά!!!

Η εμπλοκή της ΠΑΕ Επισκοπής στην υπόθεση Ανυφαντάκη, προκάλεσε και την οργή του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Βέροια, Στέφανου Αποστολίδη, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:   

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ εκφράζει δριμύ κατηγορώ εναντίον της ΠΑΕ Επισκοπής, που εν μέσω πρωταθλήματος προσπάθησε να "κλέψει" στέλεχος της ομάδας μας.

Δεν είναι ηθικό μια ΠΑΕ να ενοχλεί εργαζόμενους άλλης ΠΑΕ. Αυτό δείχνει ερασιτεχνισμό, όμως γνωρίζοντας ότι η ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ προέρχεται από ερασιτεχνική κατηγορία, δεν μας κάνει εντύπωση! Η ομάδα αυτή και οι εκπρόσωποι της, προχώρησαν σε άνανδρες πράξεις εις βάρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, κάτι που δεν χαρακτηρίζει την περήφανη κρητική φυλή!».