Σάββατο, Ιούλιος 27, 2024
Follow Us
Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 15:00

Μέτρια η Βέροια έχασε 1-0 στην Λάρισα

Στο τελευταίο φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έδωσε σήμερα Σάββατο ή Βέροια, έχασε στο Αλκαζάρ από την ΑΕ Λάρισας με σκορ 1-0. Η "Βασίλισσα του βορρά" ήταν μέτρια σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης 

Η Βέροια ξεκίνησε την αναμέτρηση κάπως μουδιασμένα, με αρκετά  λάθη στον ανασταλτικό τομέα, ενώ και στην ανάπτυξη της δεν είχε καλές επιλογές.

Έτσι η Λάρισα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δηδημιούργησε κάποιες καλές στιγμές με τον Τσουμάνη και τον Πεντρόσο, τον Γκοτζαμανίδη, με κορυφαία την εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου Κ. με το Θοδωρή Βενετικίδη να πετάγεται το "Γ" και να αποκρούει τη μπάλα σε κόρνερ.

Η ανωτερότητα της Λάρισας μετουσιώθηκε με το γκολ (1-0) που πέτυχε στο 44' με συρτό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ο Πλέγας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Βέροια να ισορροπεί το παιχνίδι και μάλιστα να έχει ένα καλό σουτ του Μπουκουβάλα που κατέληξε άουτ. 

Στην εξέλιξη του αγώνα οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές με τον ρυθμό να πέφτει και τα λάθη πλέον και από τις δυο ομάδες. Η καλύτερη ευκαιρία σ'  αυτό το 45λεπτο χάθηκε στο 75' όταν κεφαλιά του Γαρουφαλιά η μπάλα κτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας της Βέροιας και κατέληξε άουτ.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος (46’ Σολούκος), Παπαγεωργίου Α, Κοσονού, Γκοτζαμανίδης (59’ Μαυρίας), Ηλιάδης, Πλέγας (68’ Αντράντα), Παπαγεωργίου Κ. (59’ Καλουτσικίδης), Θωμαΐδης (59’ Μιλτιάδης), Τσουμάνης (46’ Γλυνός) Νικολιάς (59’ Γαρουφαλιάς), Πεντρόζο (71’ Νίνο).

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης (59’ Ιωαννίδης), Ντουμάνης (34’ Μουχάλης), Παπαχρήστος, Μαραγκός (75’ Περδίκης), Στίκας, Μπλέτσας (80’ Ισαακίδης), Μπούζας (68’ Κατσούκης), Ορφανίδης (80’ Γιαχτσίδης), Μπουόλι (59’ Μπελεβώνης), Φασίδης (80’ Ιωάννου), Μπουκουβάλας.