Παρασκευή, Ιούνιος 21, 2024
Follow Us
Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 09:57

Έντονη διαμαρτυρία του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων (vid)

Την έντονη διαμαρτυρία του για την διαιτησία του Γιώργου Μελτζανίδη στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Φίλιππο Μελίκης εκφράζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων. Οι παράγοντες των "πρασίνων" διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι και την άδικη αποβολή ποδοσφαιριστή τους. 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που συνοδεύεται και από σχετικό βίντεο της επίμαχης φάσης, αναφέρει τα εξής:

Μετά από μια τεράστια περιπέτεια που υπέστη η ομάδα μας και ένα αγωνιώδες καλοκαίρι μέχρι την τελική άδικη απόφαση υποβιβασμού της ομάδας μας, ερχόμαστε σήμερα αντιμέτωποι με μια αδικία εντός αγωνιστικού χώρου.

Σήμερα, Σάββατο 29 Οκτωβρίου, στην πρώτη αγωνιστικη του τοπικού πρωταθλήματος οδηγουμαστε σε διαμαρτυρία, παρά το γεγονός ότι ο "Μέγας Αλέξανδρος" κέρδισε τον γηπεδούχο "Φίλιππο Μελικης" με σκορ 1-2.

Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την απαράδεκτη και προκλητική διαιτησία του Γιώργου Μελτζανιδη, ενός αξιολογημενου διαιτητή Β' Εθνικής. Αρχικά οφείλει να σέβεται τον ίδιο του τον εαυτό ,καθότι υπερβαρος κι έπειτα την ομάδα μας που αγωνίστηκε 4 χρόνια στη Γ' Εθνική κατηγορία. Κανείς δεν περίμενε τέτοια σκληρή αντιμετώπιση καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα με αποκορύφωμα ένα πασιφανές πεναλτι που κατάφερε να οδηγήσει σε διαμαρτυρία τον επιθετικό μας, με αποτέλεσμα να του υποδείξει κόκκινη κάρτα. Εκείνη τη χρονική στιγμή το σκορ ήταν 1-2. Εμείς θα δώσουμε το βίντεο του αγώνα στον Καθηγητή διαιτησίας κ. Χριστοδούλου, στον πρόεδρο της Ένωσης κ.Μουρτζιλα και η επίμαχη φάση θα φτάσει στην Ε.Π.Ο στον κ.Μπενετ προκειμένου να διαπιστώσουν την ανυπαρξία και την ανικανότητα του εν λόγω υπερβαρου διαιτητή.

Στο τελος του αγώνα, ύστερα απο ερώτησή μας, αν θα ζητήσει συγγνώμη μόλις δει σε βίντεο τη φάση του αγώνα ,απαντησε : "Δε ζητάω συγγνώμη, θα γράψω πολλά, έχω εντολή να σας τελειώσω!"

Περιμένουμε εναγωνίως να μάθουμε από πού και γιατί είχε τέτοια εντολή.

Τελος, δηλώνουμε με υπευθυνότητα ότι την επόμενη φορά που θα μας αντιμετωπίσει με τον ίδιο άδικο και αισχρό τρόπο η διαιτησία, θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα.

Με εκτίμηση

Η διοίκηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου