Τετάρτη, Ιούλιος 24, 2024
Follow Us
Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 22:30

Ασταμάτητος ο Φίλιππος Βέροιας και 3η σερί νίκη!

Για ακόμη μια φορά, το σύνολο του Ευθύμη Κοθρά παρουσιάστηκε κυριαρχικό στο παρκέ και δεν άφησε πολλά περιθώρια αμφισβήτησης κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Φίλιππος μπήκε δυνατά από τα πρώτα λεπτά, έχοντας απέναντί του έναν μαχητικό Ναύαρχο Βότσης.

“Δε μάσησε”, όμως, παίρνοντας μικρή διαφορά, την οποία δεν έχασε και κατάφερε να διευρύνει στη συνέχεια. Το ημίχρονο τον βρήκε να προηγείται με +15 πόντους, βάζοντας τις βάσεις για υψηλό σκορ, αφού είχε ήδη ξεπεράσει τους 50.

Η συνέχεια δεν ήταν αναλόγως δυναμική και στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν πολύ “κρύες”. Η τρίτη περίοδο κινήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με το επί μέρους σκορ να είναι στο 12-10 υπέρ της ομάδας μας.

Αυτός ο ρυθμός συνεχίστηκε και ευνόησε τον Ναύαρχο, ο οποίος όντας καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της τέταρτης περιόδου κατάφερε να φτάσει τη διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό και να δημιουργήσει συνθήκες ντέρμπι στο ματς.

Κάτι που, όμως, δε δέχτηκε ο Φίλιππος και το ανέτρεψε στα τελευταία δύο λεπτά, όπου ανάκτησε τη διαφορά, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του! Τελικό σκορ 84-68 υπέρ της ομάδας μας!

Ακόμη μια τρομερή εμφάνιση από το φιλόδοξο σύνολο του Ευθύμη Κοθρά που δείχνει ότι είναι ικανό να διεκδικήσει στα “ίσια” την άνοδο.

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 36-51, 46-53, 68-84

Διαιτητές: Ντούρας, Νέδογλου, Θεοδωρίδης (Αργυρού)

Φίλιππος Βέροιας (Ευθύμης Κοθράς): Αποστολίδης 16, Ιγγλέζος 3, Καραγιώργος 2, Νικάι 2, Δημαλής 2, Ελευθεριάδης 24, Ξενιτίδης 8, Κωνσταντινίδης 4, Κάτζος 8, Μπένας 15.