Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 14:45

Συνδικαλιστές της Νάουσας απέτρεψαν πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας πολίτη

Από το Εργατικό Κέντρο Νάουσας έγιναν γνωστά τα εξής:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα έξω από τα γραφεία του fundDOVALUE στη Θεσσαλονίκη, κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας, του σωματείου εργαζομένων στο Βαρβαρέσο, του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας», του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας και σωματείων από τη Θεσσαλονίκη με σκοπό την αποτροπή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας εργαζομένων συμπεριλαμβανομένου και ενός δημότη της Νάουσας.

Ύστερα από παρέμβαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας επιτεύχθηκε το πάγωμα του πλειστηριασμού και η έναρξη της διαδικασίας διακανονισμού με ευνοϊκούς όρους προς τον οφειλέτη, σύμφωνα με τις δυνατότητες του.

Ταυτόχρονα δόθηκε ηχηρό μήνυμα, πως ανεξάρτητα από τις εκβάσεις των διαπραγματεύσεων, ο λαός της Νάουσας και του νομού με μπροστάρη το Εργατικό Κέντρο, τα σωματεία και τους φορείς δεν θα επιτρέψει να πέσει στα χέρια των fund κανένα σπίτι. Αποδεικνύεται ότι μόνο ο λαός σώζει τα σπίτια του λαού και αυτό ήταν το μήνυμα και της σημερινής επιτυχημένης κινητοποίησης. Ότι η αλληλεγγύη αποτελεί όπλο στα χέρια του λαού μπροστά στα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας των πολιτικών που οδηγούν μια χούφτα επιχειρηματικούς ομίλους να θησαυρίζουν στις πλάτες μας.