Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 20:43

«Πορεία νίκης»για τον Κώστα Βοργιαζίδη – Κλιμάκιο του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» στην αγορά της Βέροιας

Περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα και καφέ στον πεζόδρομο της Βέροιας έκανε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση», Κώστας Βοργιαζίδης. Συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους της παράταξης συναντήθηκε με επαγγελματίες και άκουσε τις αγωνίες και τα προβλήματα των ανθρώπων του εμπορίου.

Στις συνομιλίες που είχε με τους εμπόρουςπου δραστηριοποιούνται στο πεζοδρομημένο εμπορικό κέντρο, ο Κώστας Βοργιαζίδης τόνισε πως όλα τα χρόνια, ως αυτοδιοικητικός στο τιμόνι του Δήμου Βέροιας, βρίσκεται πάντα δίπλα στις κοινές υποθέσεις που απασχολούν τον κλάδο, πάντα με αίσθημα σεβασμού και αλληλεγγύης απέναντι σε όλους.

«Το στρατηγικό σχέδιο για την πόλη μας περιλαμβάνει αναγκαίες δράσεις για μία σύγχρονη, βιώσιμη και λειτουργική Βέροια. Θέλουμε έναν δήμο αξιόπιστο, οικονομικά υγιή και λειτουργικό που παράγει υψηλή προστιθέμενη αξία για την τοπική κοινωνία»ήταν το μήνυμα που μετέφερε ο Κώστας Βοργιαζίδης στους επαγγελματίες της πόλης.

Στις επαφές του με πολίτες ουποψ. Δήμαρχοςέδωσε έμφαση στο φιλικό οικονομικό και επενδυτικό περιβάλλον που έχει αναπτυχθεί, με τη βελτίωση των οικονομικών, της διοικητικής ικανότητας και της αποτελεσματικότητας του Δήμου και τις σχετικές επενδύσεις στον τομέα των υποδομών, της ψηφιακής μετάβασης και της καινοτομίας.

«Στις δύσκολες εποχές της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης που περάσαμε καταφέραμε να ενισχύσουμε την αναπτυξιακή προοπτική της πόλης μας. Επενδύσαμε στην τουριστική ανάπτυξη βάζοντας την Βέροια στον τουριστικό χάρτη της χώρας, και όχι μόνο. Είμαστε σε διαρκή συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας και καθιερώσαμε νέες δράσεις που έχουν γίνει θεσμός, όπως η “Λευκή Νύχτα”, επενδύουμε κάθε χρόνο στον εορταστικό διάκοσμο της αγοράς και προχωρούμε σε παρεμβάσεις ανάπλασης του κεντρικού πεζόδρομου για τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της καρδιάς της εμπορικής ζώνης της Βέροιας»δήλωσε ο υποψ. Δήμαρχος.

Για τα μεγάλα έργα εντός του πολεοδομικού ιστού,ο σχεδιασμός της παράταξης «Δράση με Γνώση» περιλαμβάνει σημαντικότατες παρεμβάσεις μέσα από τη συστηματική αξιοποίηση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων.

«Το σχέδιο μας περιλαμβάνει αναβάθμιση του αστικούπεριβάλλοντος για την ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος, του πολιτισμού και του αθλητισμού μας όπως η Κατασκευή του νέου υπερσύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου στην είσοδο της πόλης, η Ανάπλαση και ενοποίηση της περιοχής του Βήματος Απ. Παύλου με τη διατηρητέα συνοικία της Μπαρμπούτας, η Ανάπλαση της Πλατείας Πλατάνων και της οδού Κεντρικήςκαι η Αντιπλημμυρική μελέτη – Ανάπλαση κοίτης ποταμού Τριποτάμου»δήλωσε ο Κώστας Βοργιαζίδης.

Η περιοδεία του Επικεφαλής της παράταξης «Δράση με Γνώση» συνεχίστηκε στα καφέ της πόλης, όπου συνομίλησε με νέους για τα προβλήματα της καθημερινότητας.

#συνεχίζουμε_ακόμα_πιο_ψηλά

#ΔΡΑΣΗ_ΜΕ_ΓΝΩΣΗ

#ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ_ΚΩΣΤΑΣ