Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
Follow Us
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 15:51

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς επισκέφθηκε τα δικαστήρια, τα χωριά των Πιερίων και τον Άγιο Γεώργιο

Από τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ–αλλάΖΟΥΜΕ! Του υποψηφίου Δημάρχου Βέροιας Θεόφιλου Κορωνά, έγιναν γνωστά τα εξής:

Την Παρασκευή 22.9.2023, μας υποδέχθηκε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Στέργιος Σουροβίκης, με τον οποίο συζητήσαμε θέματα του Δήμου Βέροιας, στα οποία ο Δικηγορικός Σύλλογος και τα μέλη του πάντα ήταν και πρέπει να παραμείνουν αρωγοί. Επισκεφτήκαμε στην συνέχεια τα γραφεία των υπαλλήλων του Δικαστικού Μεγάρου και ευχηθήκαμε σε όλους τους «κοινωνούς» της δικαιοσύνης Δικαστικούς, Δικηγόρους και Δικαστικούς υπαλλήλους καλό δικαστικό έτος.

Το Σάββατο το πρωί στις 23.9.2023 περπατήσαμε στην αγορά της Βέροιας, δίνοντας έμφαση στα εμπορικά καταστήματα, αφουγκραστήκαμε την έντονη ανησυχία των καταστηματαρχών, για τον εμπορικό κόσμο της Βέροιας που μαραζώνει και δεσμευθήκαμε πως μετεκλογικά θα πολεμήσουμε μαζί τους για να αναστρέψουμε την  ζοφερή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί .

Το απόγευμα του Σαββάτου ξεκινώντας από το Δάσκιο περιδιαβήκαμε τις περισσότερες κοινότητες της ενότητας Μακεδονίδος, Ριζώματα, Σφηκιά και Πολυδένδρι όπου συνομιλήσαμε με τους κατοίκους των κοινοτήτων. Θέλαμε οι επισκέψεις στις κοινότητες του Δήμου Βέροιας όσον αφορά τον συνδυασμό μας, να ξεκινήσουν από τα παραμελημένα, από την παρούσα δημοτική, χωριά των Πιερίων, δίνοντας από την πλευρά το μήνυμα με  έναν ιδιαίτερο συμβολικό χαρακτήρα: Ότι για την  δική μας δημοτική ομάδα η ενότητα Μακεδονίδος και οι κάτοικοί της πρέπει να αποτελούν αρχική έγνοια του Δήμου Βέροιας και όχι τελευταία!

Το πρωί της Κυριακής 24.9.2023 επισκεφθήκαμε την κοινότητα Αγίου Γεωργίου, όπου και συνομιλήσαμε με κατοίκους της κοινότητας και κυρίως με παραγωγούς, στους οποίους αναπτύξαμε την πρότασή μας περί δημιουργίας αγροτικής συμβουλευτικής δημοτικής υπηρεσίας (agriculture consulting), η οποία εκτός των άλλων, ειδικά για την κοινότητα Αγίου Γεωργίου θα μπορεί να κατευθύνει τους αγρότες που ασχολούνται με την δυναμική καλλιέργεια των κηπευτικών, να αποκτήσουν (με την συνδρομή της δημοτικής αρχής) τα κηπευτικά Αγίου Γεωργίου αρχικά ως αγροτικό προϊόν  «Γεωγραφική  Ένδειξη»- ΠΓΕ.

Οι επισκέψεις του Συνδυασμού μας συνεχίζονται σήμερα 27/9/2023,  το απόγευμα στις κοινότητες: Αγία Μαρίνα στις 18:00, Πατρίδα στις 19:00 και Τρίλοφο στις 20:00

Συνεχίζουμε ακούραστοι  και  αισιόδοξοι για την τελική νίκη.