Πέμπτη, Μαϊος 16, 2024
Follow Us
Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 10:52

Το αντιπλημμυρικό έργο στον χείμαρρο «Κρασοπούλη» στη Μελίκη επιθεώρησαν Μπίλιας και Καλαϊτζίδης (φωτό)

Συνεχίζεται το αντιπλημμυρικό έργο στον χείμαρρο «Κρασοπούλη» στην περιοχή Μελίκης- Νεοκάστρου προχωρά. Για την εξέλιξη του έργου στην περιοχή ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Πάρις Μπίλιας συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη και με την παρουσία του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη, τους  αντιδημάρχους Νίκο Σαρακατσιάνο και Κώστα Βενιόπουλο και την πρόεδρο της Τ.Κ. Μελίκης Βασιλική Καραγκιόζογλου επισκέφθηκαν την περιοχή και επιθεώρησαν την εξέλιξη του έργου που έχει προϋπολογισμό 1.197.443 ευρώ.

Το έργο προβλέπει εργασίες αποκατάστασης των πρανών, την προστασία οχθών από διάβρωση, με την ανακατασκευή-συμπλήρωση λιθορριπής καθώς και καθαρισμό της κοίτης, με την απομάκρυνση ξένων υλών, του χειμάρρου «Κρασοπούλη».

Όπως αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, «είναι έργο ουσίας προς όφελος των πολιτών και αντικατοπτρίζει την προσπάθειά που κάνουμε, έχοντας την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και τους συνεργάτες του, όπως ο κ. Μπίλιας, πάντα στο πλευρό μας».