Κυριακή, Απρίλιος 28, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 13:41

Επίσκεψη Στέλιου Κυμπουρόπουλου στο ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας / Έκθεση φωτογραφίας στην Ιαπωνία με "Ανθισμένες Ροδακινιές";

Στη Βέροια βρέθηκε σήμερα Τετάρτη ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, όπου είχε μια σειρά συναντήσεων με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιώργο Μπίκα εκπροσώπους φορέων και κοινωνικών δομών.

Πρώτος σταθμός του Στέλιου Κυμπουρόπουλου ήταν το ΚΕΜΑΕΔ (Κέντρο Μέριμνας με Ειδικές Δεξιότητες) Δήμου Βέροιας όπου παρουσία παιδιών και εθελοντών και εθελοντριών,  άκουσε από την Διευθύντρια της δομής Μελίνα Δαμιανίδου το έργο που συντελείται και εντυπωσιάστηκε από τα εργαστηριακά δημιουργήματα των παιδιών, στην ζωγραφική, την χειροτεχνία και την μαγειρική.

Η Διευθύντρια της δομής αποκάλυψε στον ευρωβουλευτή πως γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά του ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας να φωτογραφηθούν στο πανέμορφο τοπίο των ανθισμένων ροδακινιών και κάτι ανάλογο να γίνει από αντίστοιχη δομή της Ιαπωνίας με τις ανθισμένες κερασιές και όλο το υλικό να εκτεθεί σε εκθέσεις τόσο της Βέροιας, όσο και στην χώρα της Άπω Ανατολής.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος εξέφρασε την επιθυμία να συμβάλλει στα όποια προβλήματα διεκπεραίωσης υπάρχουν και ζήτησε κάθε έγγραφο αλληλογραφίας έγινε με την Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα ώστε να υλοποιηθεί αυτή η πολύ σημαντική πρωτοβουλία.

Επίσης ο ευρωβουλευτής δήλωσε για μία ακόμη φορά ότι η πόρτα του γραφείου του θα είναι πάντα ανοιχτή σε κάθε ζήτημα υπάρχει και προκύπτει για την απρόσκοπτη λειτουργία και των στόχων του ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας.