Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 16:43

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας ο Ανδρέας Αϊδίνης

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου 2024 η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας για την εκλογή των μελών  προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και της δημοτικής επιτροπής στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος

Μετά από φανερή ψηφοφορία νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας αναδείχθηκε ομόφωνα ο κ. Ανδρέας Αϊδίνης από την παράταξη «Κοινός Τόπος για τον Δήμο Νάουσας».

Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας αναδείχθηκε ομόφωνα ο κ. Αντώνης  Καραγιαννίδης από την παράταξη «ΕΝΑ ΜΑΖΙ».

Γραμματέας  του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσα αναδείχθηκε ομόφωνα ο κ. Αμανάτιος Αμανατίδης από την παράταξη «Το Άλμα για τον Δήμο Νάουσας».

Αναδείχθηκε η επταμελής Δημοτική Επιτροπή

Στη συνέχεια αναδείχθηκε με μυστική ψηφοφορία η επταμελής Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας  η οποία ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες της πρώην Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Στην επιτροπή προεδρεύει αυτοδικαίως ο δήμαρχος  κ. Νίκος Κουτσογιάννης, ενώ τα μέλη που εκλέχθηκαν είναι τα εξής.

Από την παράταξη «Κοινός Τόπος για τον Δήμο Νάουσας»

Βασιλική Δανιηλίδου

Θεόδωρος Δολδούρης

Στέλιος Δάγγας

Κυριακή  Χατζηϊωαννίδου

Αναπληρωματικοί

Άννα Βασιλειάδου

Νίκος Κουτσογιάννης (Ντούκου)

Από την παράταξη «ΈΝΑ ΜΑΖΙ»

Δώρα Μπαλτατζίδου

Σταύρος Φουντούλης

Αναπληρωματικοί πό την παράταξη «Άλμα για τον Δήμο Νάουσας»

Αμανάτιος Αμανατίδης

Άριστείδης ς Τόσιος

Σημειώνουμε πως τις συνεδριάσεις της επταμελούς Επιτροπής θα παρακολουθούν δίχως δικαίωμα ψήφοι οι κύριοι Αριστείδης Τόσιος (ΑΛΜΑ) και Σάκης Τσίτσης (επικεφαλής της παράταξης ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ).