Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 20:50

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 7η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Σκύδρας (φωτό)

Η  7η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Σκύδρας,  που άνοιξε τις πύλες της την περασμένη Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023, διήρκησε πέντε ημέρες κι ολοκληρώθηκε την Τρίτη 1 Αυγούστου 2023, όπως ακριβώς ξεκίνησε: με μεγάλη επιτυχία.

Ανεξίτηλες εικόνες, ευχάριστες αναμνήσεις και συναισθήματα, κοινωνικές συναναστροφές, ανάδειξη και προβολή του παραγωγικού ιστού και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, εμπορικές συναλλαγές, σημαντικές πολιτιστικές εκπαιδευτικές, παιδαγωγικές, περιβαλλοντικές δραστηριότητες κι εκδηλώσεις, κοινωνικά μηνύματα, βραβεύσεις συμπολιτών μας για τις διακρίσεις και τις επιτυχίες τους στον αθλητισμό, ψυχαγωγία, διασκέδαση, γευστικές απολαύσεις,  αύξηση της επισκεψιμότητας και της κινητικότητας  στα καταστήματα και στις πλατείες της πόλης, απόδραση από την καθημερινότητα ήταν τα κομμάτια του παζλ της σημαντικής παρακαταθήκης της 7ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Σκύδρας.

Με την ολοκλήρωση του σπουδαίου πλέον αυτού θεσμού η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου δήλωσε τα εξής:

«Η 7η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Σκύδρας επιβεβαίωσε περίτρανα ότι αποτελεί το σπουδαίο καλοκαιρινό, πολυθεματικό γεγονός που διευρύνει κάθε φορά την απήχησή του. Επιβεβαιώνει επίσης πόσο δημιουργικό και πετυχημένο είναι το αποτέλεσμα, όταν για το καλό των ανθρώπων μας, την πρόοδο και την αλληλεγγύη της κοινωνίας  μας συνενώνονται και συμμαχούν όλες οι δυνάμεις του τόπου μας.

Ως Δήμος Σκύδρας, ως Δημοτική Αρχή για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλες τις Αρχές, τους προσκεκλημένους, τους συμπολίτες, τους επισκέπτες, τους εκθέτες, τους συλλόγους, τους επιχειρηματίες, τους χορηγούς κι όλους τους συντελεστές της 7ης Εμποροπανήγυρης , όπως:

Την Εκκλησία μας, τις Πολιτικές, Αυτοδιοικητικές Αρχές και την Αστυνομία.

Τους Πολιτιστικούς Συλλόγους: Σύλλογο Ποντίων Ριζού, Σύλλογο Ποντίων Δάφνης «Παναγία η Κίρεζλη», Εύξεινο Λέσχη Σκύδρας, Πολιτιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Μαυροβουνίου «Η Ελπίδα», Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Σκύδρας «Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος», Πολιτιστικό Σύλλογο Μανδάλου, Φιλοπρόοδο Επιμορφωτικό Σύλλογο Καλής.

Τον Σύλλογο «Συμβαδί-ζω» για τη συμμετοχή του με τη δράση για το παιδικό βιβλίο κι όλους τους συμμετέχοντες συγγραφείς του τόπου μας:

Ευάγγελο Δεληλάμπου, Σοφία Νικολάου, Στάθη Ξαφάκο, Θοδωρή Παπαϊωάννου, Δανάη Στεργίου, Αλίκη Ουρομίδου, Χριστίνα Ράπτη, Γεώργιο Μηνά, Αναστασία Τσάλμα, Κατερίνα Τζούρτζου, Μαρία Χρυσοχοΐδου .

Το Σύλλογο Γυναικών Σκύδρας «Σκυδραία».

Το Σκοπευτικό Σύλλογο Σκύδρας «Μακεδόνες». 

Τον Αθλητικό Μοτοσυκλετιστικό Σύλλογο Σκύδρας ΑΜΟΣΣ.

Την Εταιρεία Νόσου Αλτσχάιμερ και συγγενών διαταραχών Π.Ε. Πέλλας.

Την Εταιρεία East -West Greece για τη συμμετοχή της με κατασκευές και βιωματικά παιχνίδια για την ανακύκλωση.

Τις επιχειρήσεις και βιομηχανίες:

ΝΕΑ Star Fruit, Κρόνος Α.Ε., Σούλης Α.Ε., Χαλβατζής « Μακεδονική», Kivo Fruits.

Την Εταιρεία του Δημήτρη Μίχου (υπηρεσίες ανακύκλωσης προϊόντων τσιμέντου) για την προσφορά δωρεάν κάδου κοντέινερ για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Την Εταιρεία Security ΜΡS των Aδερφών Μπόφτση.

Τον Φίλιππο Κερεγκιώτη για υπηρεσίες και  τα παγκάκια δωρεάν χρήσης  στην  Εμποροπανήγυρη.

Τα Μέσα Ενημέρωσης.

Το Κέντρο Κοινότητας, το ΚΕΠ Υγείας και το Συμβουλευτικό Σταθμό Άνοιας του Δήμου Σκύδρας.

Το ΚΔΑΠ Αρσενίου Σκύδρας «Πελαργός».

Τη Φιλαρμονική μας.

Το Διοικητικό, Τεχνικό και Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Σκύδρας.

Το Νομικό Πρόσωπο Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. του Δήμου Σκύδρας.

Όλα τα μουσικά σχήματα που μας ταξίδεψαν κι ομόρφυναν τις βραδιές μας.

Πραγματικά χαιρόμαστε  μέσα από την ψυχή μας κι  από την καρδιά μας που χαίρεστε μ΄ αυτές τις εκδηλώσεις, που αγκαλιάσατε την Εμποροπανήγυρη του Δήμου Σκύδρας.

Καθιερώθηκε, όπως ξέρετε από εμάς, από την παρούσα Δημοτική Αρχή κι εντάχθηκε  στο πλαίσιο των δράσεων και πρωτοβουλιών που έχουμε αναλάβει ως Δήμος Σκύδρας για πάρα πολλούς λόγους. Για την εξωστρέφεια του τόπου μας, για ν’ αναδείξουμε να προβάλουμε την περιοχή μας, για να αναδείξουμε τα προϊόντα ,για να στηρίξουμε τον κόσμο μας, τους εμπόρους, τους βιοτέχνες, τις βιομηχανίες, κυρίως όμως τους μικρούς και μεγάλους δημότες δημιουργώντας όμορφες εκδηλώσεις που θα τις απολαύσουν και θα τις χαρούν…και πιστέψτε με επαναλαμβάνω ότι η δική σας χαρά, η δική σας συμμετοχή είναι η δική μας ηθική μεγάλη ικανοποίηση και χαρά .

Και πάλι θα ευχηθώ να έχουμε μονάχα υγεία. Όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Υγεία λοιπόν, όλοι να είμαστε καλά και πρώτα ο Θεός του χρόνου θα ξανανταμώσουμε   σ΄ αυτό το χώρο στο πλαίσιο της 8ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Σκύδρας .

Σας ευχαριστούμε όλες κι όλους για τη συμμετοχή και για τη στήριξη σας.

Να είμαστε λοιπόν καλά. Καλή συνέχεια, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Μαζί συνεχίζουμε».