Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us
Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 15:05

Άδικη ήττα της Βέροιας από τον Νέστο Χρυσούπολης

 Την εντός έδρας ήττα γνώρισε η Βέροια που έχασε 1-0 από τον Νέστο Χρυσούπολης. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τη βεροιωτικη ομάδα που ήταν καλύτερη σε όλη σχεδόν την διάρκεια της αναμέτρησης, που είχε ελάχιστες ευκαιρίες.

Η Βέροια μπήκε αρκετά δυναμικά στο παιχνίδι και μόλις στο 3' είχε μια πολύ καλή προσπάθεια με τον Τζόρνταν όταν το πλασέ που έκανε από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Και ενώ η Βέροια πίεζε, σε μία αντεπίθεση των παικτών του Νέστου ο Φράνκο Σέα με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1 στο 16'.

Η υπεροχή της "βασίλισσας" συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αλλά δεν δημιουργήθηκε καμιά αξιόλογη φάση και από τις δύο ομάδες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την εικόνα του πρώτου. Η Βέροια μπήκε και πάλι δυνατά, έλεγχε το παιχνίδι και πίεζε για την ισοφάριση. Όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ όταν στο 65' από σουτ του Ορφανίδη η μπάλα αποκρούστηκε από το αριστερό κάθετο δοκάρι της βεροιώτικης εστίας.

Στο τελευταίο 15λεπτο της αναμέτρησης το παιχνίδι "άνοιξε" με την Χρυσούπολη να ισορροπεί και να βγαίνει πιο επιθετικά. Στο 84' έγινε μία φάση με την οποία αδικήθηκε η Βέροια. Ο Καρασαρίδης ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον. αλλά ο διαιτητής δεν καταλόγισε το πέναλτι, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των βεροιωτών.