Κυριακή, Μαϊος 05, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 21:49

Την Δευτέρα η "πρώτη" για την Αγία Μαρίνα / Συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

Παρά τα όσα ακούγονταν το τελευταίο διάστημα, τελικά ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, υλοποιώντας το όνειρο των φιλάθλων του. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν δήλωσε για έδρα και το Δημοτικό στάδιο Βέροιας, ανεξάρτητα με τις όποιες διοικτηικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν στην ομάδα της Βέροιας.

Η διοίκηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετική με τις ανανεώσεις συνεργασιών με ποδοσφαιριστές, αλλά και την έναρξη της προετοιμασίας που θα γίνει την Δευτέρα.  

"Ενημερώνουμε τα Μ.Μ.Ε και το φίλαθλο κοινό της Ημαθίας ότι ο ''Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας θα δώσει κανονικά το παρών στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με σκοπό να δικαιώσουμε όσους μας πίστεψαν!

Η έναρξη της προετοιμασίας είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 7 Αυγούστου στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας και ώρα 6μ.μ ενώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και την ανανέωση της συνεργασίας με τους:

- Σοφοκλή Ράδη

- Σαμιώτη Χρήστο

- Δημητρούση Χάρη

- Λέκα Αντώνης

- Κίτσα Κρέστ

- Μουστάκα Αντώνη

- Μουρατίδη Δημήτρη

Η διοίκηση του συλλόγου θα απαρτίζεται από νέα πρόσωπα και θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών απευθύνει κάλεσμα σε νέους ποδοσφαιριστές να δώσουν το παρών στα δοκιμαστικά που θα πραγματοποιήσει η ομάδα μας προκειμένου να διεκδικήσουν μία θέση στην οικογένεια του ''Μέγα''

* Τα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν επίσης την Δευτέρα 7 Αυγούστου στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας την ίδια ώρα.

Θα πρέπει επίσης να σας ενημερώσουμε ότι εντός των επόμενων ωρών θα ανακοινώσουμε το νέο προπονητικό τιμ της ομάδας καθώς και τα νέα μας μεταγραφικά αποκτήματα".