Κυριακή, Μαϊος 05, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 10:35

Αναθερμάνθηκε το Ισπανικό ενδιαφέρον για την "Βασίλισσα"! - Δήλωση Λόπεζ

Μπορεί από... ελληνικού εδάφους να μην έχει βρεθεί ακόμα διάδοχη κατάσταση στο διοικητικό αδιέξοδο της "Βασίλισσας του βορρά", υπάρχει όμως ζωηρό ενδιαφέρον από το εξωτερικό και συγκριμένα από την Ισπανία.

Όπως είχαμε γράψει και πριν από περίπου 8 μήνες, είχε γίνει κρούση μέσω του παλιού τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ Τζόναθαν Λόπεζ στην οικογένεια Μπίκα για την αγορά του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά τότε δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό.

Οι Ισπανοί επενδυτές, παρότι η ομάδα υποβιβάστηκε στη Γ' Εθνική, συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για την απόκτηση των "κυανέρυθρων" και μάλιστα τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει επαφές σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα σε Λόπεζ και Αχιλλέα Μπίκα, για να βρεθεί η χρυσή τομή και η ομάδα να περάσει σε ισπανικά χέρια!

Σε δήλωσή του στις "24 Ώρες Ημαθία", ο πρώην γκολκίπερ της "Βασίλισσας" τόνισε μεταξύ άλλων πως οι επαφές με την οικογένεια Μπίκα βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Είμαστε σε επαφή τις τελευταίες μέρες με τον Αχιλλέα Μπίκα, θα δούμε που θα καταλήξουν οι συνομιλίες. Εμείς από την Ισπανία θέλουμε να πάρουμε την ΒΕΡΟΙΑ και αν όλα πάνε καλά υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να έχει ευτυχή κατάληξη το θέμα.

Αύριο Σάββατο θα έχουμε μια τηλεδιάσκεψη για να κάνουμε τις τελικές επαφές. Θέλουμε να πάρουμε την ομάδα γιατί βλέπουμε ότι τελευταία αντιμετωπίζει προβλήματα. Με ένα καλό πρότζεκτ, με την βοήθεια του κόσμου και με καλούς ποδοσφαιριστές, πιστεύω ότι η ΒΕΡΟΙΑ θα μπορέσει να ανακάμψει και να ξαναβρεί τον δρόμο των επιτυχιών.

Η επένδυση που θέλουμε να κάνουμε αφορά τόσο την πρώτη ομάδα όσο και την Ακαδημία.

Εμείς θέλουμε να πάρουμε την ομάδα, αν το θέλουν και οι τωρινοί ιδιοκτήτες της, τότε δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Ο κ. Μπίκας είναι ξεκάθαρος με εμάς, δεν θέλει κάποια χρήματα για να παραχωρήσει την ομάδα, απλά περιμένει την Δευτέρα (που υπάρχει η Γενική Συνέλευση) για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Μακάρι όλα να πάνε καλά και να μπορέσουμε να αναλάβουμε την ομάδα".

* Η συνομιλία με τον Τζόναθαν Λόπεζ έγινε την περασμένη Τετάρτη (2/8) αλλά δεν δημοσιεύτηκε για να μην τυχόν επηρεαστούν και εγκαταλειφτούν οι όποιες συζητήσεις γίνονται μεταξύ τοπικών παραγόντων, για την ανάληψη της διοίκησης της ΒΕΡΟΙΑΣ.