Τρίτη, Μαϊος 07, 2024
Follow Us
Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 13:26

Νίκη-ανάσα της Βέροιας. 3-0 τον Θεσπρωτό.

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε η Βέροια που νίκησε σήμερα τον Θεσπρωτό με σκορ 3-0, μετά από ικανοποιητική εμφάνιση. Ο αγώνας ξεκίνησε αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες με τη Βέροια να αναλαμβάνει σταδιακά την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά ο Θεσπρωτός στο 11' έγινε επικίνδυνος όταν χρειάστηκε η επέμβαση του βενετικίδη που έδιωξε σε κόρνερ κοντινή κεφαλιά του Δρίτσα. Παρότι η Βέροια κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι και πάλι έγιναν επικίνδυνοι όταν στο 28' ο Βενετικίδης απέκρουσε σε κόρνερ δυνατό σουτ του Μίγγου. Τελικά το γκολ ήρθε για τη Βέροια. Στο 33' ο Γιουκούδης έκανε ατομική προσπάθεια "έσπασε" την μπάλα στον Ορφανίδη ο οποίος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Τσιμόπουλο γράφοντας το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και στο 53' έχασε πολύ καλή ευκαιρία με τον Μπουόλι. Στο 57' και πάλι ο Μπουόλι με σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσιμόπουλο ο οποίος ένα λεπτό αργότερα απέκρουσε κοντινή κεφαλιά του Γιουκούδη. Στο 65' ήρθε η επιβράβευση της ανωτερότητας της Βέροιας. Ο Μπουκουβάλας εκτέλεσε κόρνερ και ο Στίκας με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0.

Tο παιχνίδι ολοκληρώθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαχρήστος σε ανατροπή του από τον Τσιμόπουλο το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπουόλι και 3-0.