Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 25 Μαϊος 2023 08:37

Η ποντιακή παράσταση «Το στραβόξυλον» μετά την Βέροια και στην Ραχιά

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Το στραβόξυλον», το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας και μετά από την επιθυμία πολλών συμπολιτών μας από όλο το Δήμο Βέροιας, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Φιλαθλητικό Σύλλογο Ράχης θα παρουσιάσουν το ίδιο έργο στο κλειστό θέατρο της Ραχιάς, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 και ώρα 8.30μμ, σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Τσαχουρίδη, με τη συμμετοχή του θεατρικού τμήματος της λέσχης.

Υπενθυμίζεται ότι η παράσταση είναι μια κωμωδία χαρακτήρων και κοινωνικής κριτικής και ασχολείται με την καθημερινότητα όπου ο Νικολάκης , εκ πεποιθήσεως γκρινιάρης και δύστροπος, είναι διευθυντής σ' ένα εργοστάσιο υποδημάτων και ζει μαζί με την γυναίκα του και την ανιψιά του. Όλοι τον θεωρούν στραβόξυλο, ιδίως η ανιψιά του, που δεν λέει να παντρευτεί. Εκείνη διατηρεί παράλληλη σχέση με τον συνέταιρο του και έναν πελάτη και…

Η είσοδος είναι δωρεάν και παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση, προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους, να προσέλθουν έγκαιρα στο χώρο του θεάτρου γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Copyright © 2023 - 24oresimathia.gr | All rights reserved | Development by LEONweb