Ο ελληνικός ερασιτεχνικός αθλητισμός καθώς και ο ασφαλιστικός χώρος, θρηνεί την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Μιχαηλίδη, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα παλαιμάχων στην Αγία Βαρβάρα.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο Γιώργος Μιχαηλίδης αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς. Στο γήπεδο επικράτησε αναστάτωση, ενώ συμπαίκτες και παρευρισκόμενοι έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.
Οι διασώστες και οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον επαναφέρουν, ωστόσο ο ασφαλιστής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία και στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όπου ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός για τη μακρόχρονη παρουσία και την προσφορά του στα γήπεδα.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη στις 17:00, στη Βέροια, όπου συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι του ποδοσφαίρου θα συγκεντρωθούν για να του απευθύνουν το ύστατο χαίρε.