Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 26 Μαϊος 2023 17:02

Το νέο μυθιστόρημα της Λένας Μαντά «Το μωρό της σοφίτας» παρουσιάστηκε στη Βέροια

Πλήθος κόσμου από όλη την Ημαθία «αγκάλιασε» τη βιβλιοπαρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Λένας Μαντά «Το μωρό της σοφίτας», από τον «Έρασμο» και το βιβλιοπωλείο «Επίκαιρο» που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 25 Μαΐου στον Πολυχώρο “Ελιά” της Βέροιας.

Τη δημοφιλή συγγραφέαδεκάδων bestsellers, προλόγισε η Ψυχολόγος – Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας,  Ελευθερία Παναγιωτίδου, που παρουσίασε βιογραφικά στοιχεία της Λένας Μαντά και εστίασε σε μεγάλους «σταθμούς» του συγγραφικού της έργου. Εκ μέρους του ΔΣ του «Έρασμου» σύντομο χαιρετισμό απεύθυνεη Εκπαιδευτικός Όλγα Σαββίδου. Το έργο και τις δράσεις της δομής παρουσίασε, εκ μέρους της επιστημονικής ομάδας του Συλλόγου, η Ψυχολόγος – Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, Ευμορφία Μήτσιου, ενώ τη όλη διαδικασία συντόνισεο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του «Έρασμου» και Δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Χαλάτσης.

“Το μωρό της σοφίτας”,των εκδόσεων “ΨΥΧΟΓΙΟΣ”, πραγματεύεται γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις, μέσα από τη μυθοπλαστική πένα της Λένας Μαντά, ωστόσο εμπνευσμένα μέσα από την αληθινή ζωή,  γύρω από το υπερευαίσθητο και διαχρονικά επίκαιρο πρόβλημα της εκμετάλλευσης και κακοποίησης γυναικών και παιδιών, κάτι που αποτελεί και το κατεξοχήν αντικείμενο του έργου του «Έρασμου», σε επίπεδο πρόληψης και αντιμετώπισης, εδώ και 17 χρόνια.

Η κ. Μαντά συνεχάρη το Σύλλογο για την ιερή αποστολή του, όπως τη χαρακτήρισε και στο περιθώριο της εκδήλωσης συνομίλησε με το κοινό, υπογράφοντας δεκάδες αντίτυπα του βιβλίου.