ΒΕΓΓΟΣ ΕΝΔΙΑΜ.
A+ A A-

Μοσχάρι με σόγια και πράσινα λαχανικά

Μια πολύ καλή πρόταση για το σημερινό σας τραπέζι είναι μοσχάρι με σόγια και πράσινα λαχανικά.

Για 4 άτομα:

-2 φιλέτα μοσχαρίσια κομμένα λεπτές λωρίδες

-6 κ.σ. σόγια σως

-2 κ.σ. αλεύρι

-λαζάνια για 4 άτομα (ακολουθήστε τις οδηγίες στη συσκευασία)

-1 κρεμμύδι κομμένο χοντρά κομμάτια

-1 σκελίδα σκόρδο

-1 κ.σ. τζίντζερ

-1/2 κούπα μπρόκολο (φρέσκο ή κατεψυγμένο)

-1/2 κούπα φασολάκια (φρέσκο ή κατεψυγμένο)

-πιπέρι

-λάδι

Βράζουμε λαζάνια ή όποιο ζυμαρικό μας αρέσει, όπως λέει η συσκευασία. Βράζουμε το μπρόκολο και τα φασολάκια για 5-6 λεπτά. Σε ένα μπωλ βάζουμε το κομμένο φιλέτο και ανακατεύουμε με 2 κ.σ. σόγια σως και λίγο λάδι. Ρίχνουμε και το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.

Ζεσταίνουμε σε ένα αντικολλητικό λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας για 5 λεπτά μέχρι να ψηθεί από όλες τις πλευρές. Βγάζουμε το κρέας και βάζουμε λίγο λάδι πάλι στο τηγάνι. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και μόλις μαλακώσει λίγο, προσθέτουμε το τζίντζερ και το σκόρδο και ανακατεύουμε για λίγο.

Προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά, το μπρόκολο, τα φασολάκια, λίγο πιπέρι και 4 κουταλιές σόγια σως και ανακατεύουμε καλά.

Κοτοπουλα Μελικιώτη

Copyright © 2013 24oresnews.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος - Ανάπτυξη & υποστήριξη ιστοσελίδας: LEONweb