A+ A A-

Να ονομαστούν "Βασίλειος Τσαμήτρος" τα γήπεδα του Ταγαροχωρίου

Τελευταία έκδοση η σημερινή και για δυόμισι μήνες περίπου θα τα λέμε μόνο ηλεκτρονικά, αφού θα μας δοθεί παράλληλα η δυνατότητα να γεμίσουμε τις …μπαταρίες. Βλέπετε η αγωνιστική χρονιά που ακολουθεί, έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Η Βέροια επέστρεψε στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, η Ημαθία εκπροσωπείται στην Γ΄ Εθνική με δύο ομάδες (Αγκαθιά και Τρίκαλα), ο Φίλιππος Βέροιας περιμένει ως πρώτος επιλαχών να περάσει στην Α2 του ελληνικού μπάσκετ κ.λ.π., κ.λ.π.

Όμως υπάρχουν και οι ομάδες που τις κυριεύει η αβεβαιότητα. Πρώτη και καλύτερη η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας. Την περιμένει μια καλύτερη μέρα ή θα ταλαιπωρείται όπως την αγωνιστική χρονιά που πέρασε; Για την ώρα πάντως δεν κουνιέται …φύλλο.

 

Παράλληλα με την ίδρυση της ΠΑΕ για την ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας, οι υπεύθυνοι του συλλόγου δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια.  Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται δύο, ίσως και τρεις μεταγραφές παικτών, οι πρώτοι από τους δέκα που αναμένεται να αποκτήσει η «βασίλισσα» κατά την καλοκαιρινή περίοδο των μεταγραφών.

Μεταγραφές από το …πάνω ράφι, αφού μοναδικός στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδος στην νεοσύστατη Superleague2. Πληροφορίες λένε πως ο Σάκης Θεοδοσιάδης έδωσε την λίστα με τους παίκτες που δεν υπολογίζει  για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τους οποίους είτε θα διακοπεί η συνεργασία, είτε θα δοθούν ως δανεικοί σε ομάδες που θα πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

 

Αυτά έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι. Η διοίκηση της ομάδας καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για τη βελτίωση των υποδομών. Και νομίζω πως θα τα καταφέρει γιατί έχει και την δυνατότητα και τον σωστό προγραμματισμό. Έμαθα πως θα γίνουν μεγάλες παρεμβάσεις στα γήπεδα του Ταγαροχωρίου. Θα μπει καινούργιοι χορτοτάπητες στα γήπεδα και θα βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις στο κτίριο.

Παράλληλα θα γίνει βελτίωση του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό στάδιο, το οποίο θα αναμορφωθεί από την επόμενη άνοιξη, με κατασκευή νέων αποστραγγιστικών υποδομών και συστήματος ποτίσματος, όπως επίσης και με την τοποθέτηση σύγχρονης μορφής χορτοτάπητα.

 

Και με την  ευκαιρία της αναφοράς μου στα γήπεδα του Ταγαροχωρίου, επανέρχομαι και πάλι σε μια πρόταση. Η στρεμματική έκταση, η διαμόρφωση και η κατασκευή του κτιρίου, έγινε επί προεδρίας του αείμνηστου Βασίλη Τσαμήτρου.

Είναι γνωστό πως έδωσε και την ψυχή του για τη «βασίλισσα» του βορρά, δαπανώντας χρήματα, απεριόριστο πάθος για την ομάδα. Πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως εξ αιτίας της Βέροιας, καταστράφηκε επιχειρηματικά, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία του.

Θεωρώ πως ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στη Βέροια, θα πρέπει οι εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου να πάρουν το όνομά του. Πρέπει κάποια στιγμή να αποτίουμε φόρο τιμής στους ανθρώπους που καθημερινά «πέθαιναν» από αγάπη για τη «βασίλισσα».         

 

Την προηγούμενη φορά έγραψα για τις ομάδες που είχαν οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες, με συγκεκριμένη αναφορά στην ποδοσφαιρική ομάδα του Δήμου Βέροιας, η οποία είχε στις τάξεις της και παίκτες που έπαιξαν στη «βασίλισσα» του βορρά.

Όμως ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις γινόντουσαν και μεταξύ καφετεριών. Μια από τις ομάδες αυτές ήταν και αυτήν της φωτογραφίας μας. Τώρα θα μου πείτε πως δεν είναι ενδεκάδα, αλλά δωδεκάδα. Δε μπορώ να σας απαντήσω. Πάντως μπορώ και σας αναφέρω κάποιους παικταράδες που γνώρισα.

Δεύτερος από αριστερά (ο τερματοφύλαξ) είναι ο Μανώλης Βαρβισιώτης. Δίπλα του, τρίτος, ο Νίκος Γκίκας, πέμπτος ο Πόλυς Κελεσίδης και έκτος ο Άρης Πασίδης.

Στην κάτω σειρά από αριστερά ο αείμνηστος Παύλος Σιδηρόπουλος (Παυλάρας) και έκτος ο Κλεάνθης Τεντόγλου.   

 

Καλό καλοκαίρι, λοιπόν, με πολλές πολλές βουτιές και πολύ …μάτι. Όχι σαν αυτό το περσινό Μάτι με τις φονικές πυρκαγιές. Από το άλλο… Ξέρετε εσείς!!! Τα λέμε από αρχές Σεπτεμβρίου….

Το «Κοκτέιλ» δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Κερκίδα» της Δευτέρας

Τελευταία τροποποίηση στις

Copyright © 2013 24oresnews.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος - Ανάπτυξη & υποστήριξη ιστοσελίδας: LEONweb